doğum sonrası kalçada ağrı ve acıma

sezince

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
445
4
96
Diğer
kızlar benim bir sorunum var. umarım fikir verirsiniz. hamileyken yorulduğumda kalçamda acıma olurdu; ama dinlenince geçerdi. epey de kilo aldığımdan hep buna bağlamıştım. doğumdan sonra geçti. hatta spor yapıyorum ve hiç acıma hissetmiyordum. doğum yapalı neredeyse 10 ay oldu ama aynı sorunu şiddetli bir şekilde yaşamaya başladım. kalçam, bazen de belim özellikle de yattığımda çok acıyor, yatakta dönemiyorum bile. böyle bir şeyi duyanınız, bileniniz var mı?

aynı sorun bende de var. hamileyken hep ona bağlardım ama doğum yapalı 25 gün oldu hala geçmedi kalça ağrım. yarın doktora gidceğim bakalım..

dogumdan sonra ben de aynı sorunu yasadım.sankı dogum ypıyor gıbıydım acıdan ama sımdı gectı.

benim doğumdan sonra ilk 2 gün oldu oda yatarsam..o yüzden yatmak istemiyordum,uykuya zor dalıyordum..kolay değil bütün kemikleri ayrılıp tekrar birleşiyor dedim neyseki çabuk geçti

merhaba bende doğum sonrası kalça ağrıları yaşıyorum aynen anlattığınız gibi yatakkta dönmeye bile zorlanıyorum.üstelik normal doğum yapmadım sezeryan yaptığım halde ağrılarım var..1 aydır dahada sıklaştı ağrılarım..henüz doktora gitmedim..siz doktora göründünüz mü bu ağrılar geçicidir umarım

Merhaba arkadaşlar, konunun üstünden epey zaman geçmiş olabilir yanlız aynı şikayetleri benim gibi yaşayan bir çok arkadaşım olduğu için tekrar değinmek istedim.
Öncelikle bu durum ve doktorun verdiği ilaçlar kişisel olarak bana fayda vermiş olabilir ama herkeste aynısı olaracak diye bir söz asla söyleyemem.
Yaklaşık 1,5 yıl önce doğum yaptım o zamandan beri tam olarakta tarif edilemeyen kalça kasık ve o çevreleri saran bir ağrım oluyordu. Özellikle yan yatıp tekrar kalktığımda yürütemiyordum bir süre. Dahiliye , kadın doğum çeşitli muayeneler oldum ama hiç birinden fayda göremedim. Geçenlerde akıntı problemi yaşadım ve kadın doğuma gittim epey kötü enfeksiyon geçiyorusun dedi. İki adet antibiyotik ve fitil verdi bunları bir hafta boyunca kullandım. O sırada akıntılar yoğun olarak devam etti bir gün bir perde gibi değişik bir parça geldi elime bende hayret ettim anlam veremedim. Sonra kontro tekrar gittim böyle bir şey geldi dedim doktor bişi söylemedi. Yanlız ilaçlar bittikten sonra kendimde ağrılarımın geçtiğini ve hiç ağrı çekmemeye başladım yan yatsamda anıden kalksamda. Yani hastalığın ne olduğunu teşhis edememekle tesadüf eseri bu ağrılardan kurtuldum.

Normal dogum mu yaptuniz zorlu normal dogumlarda zorlamadan dolayi kalva bel agrilari olabiliyor sonrasinda kalici olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…