Merhaba arkadaşlar, konunun üstünden epey zaman geçmiş olabilir yanlız aynı şikayetleri benim gibi yaşayan bir çok arkadaşım olduğu için tekrar değinmek istedim.
Öncelikle bu durum ve doktorun verdiği ilaçlar kişisel olarak bana fayda vermiş olabilir ama herkeste aynısı olaracak diye bir söz asla söyleyemem.
Yaklaşık 1,5 yıl önce doğum yaptım o zamandan beri tam olarakta tarif edilemeyen kalça kasık ve o çevreleri saran bir ağrım oluyordu. Özellikle yan yatıp tekrar kalktığımda yürütemiyordum bir süre. Dahiliye , kadın doğum çeşitli muayeneler oldum ama hiç birinden fayda göremedim. Geçenlerde akıntı problemi yaşadım ve kadın doğuma gittim epey kötü enfeksiyon geçiyorusun dedi. İki adet antibiyotik ve fitil verdi bunları bir hafta boyunca kullandım. O sırada akıntılar yoğun olarak devam etti bir gün bir perde gibi değişik bir parça geldi elime bende hayret ettim anlam veremedim. Sonra kontro tekrar gittim böyle bir şey geldi dedim doktor bişi söylemedi. Yanlız ilaçlar bittikten sonra kendimde ağrılarımın geçtiğini ve hiç ağrı çekmemeye başladım yan yatsamda anıden kalksamda. Yani hastalığın ne olduğunu teşhis edememekle tesadüf eseri bu ağrılardan kurtuldum.