Doğum sonrası kılo kaybınız nasıl??

didar1985

karamel
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
19
0
86
İstanbul
selam kızlar benım mınık kızım tam 3 aylık oldu...boyum 1.69 cm.65 kıloyla hamişş kaldım 89la bıttı...24 kılo aldımm.son 2 ay çok aldım ve şuan 79 um: ((....ne zaman donıcem eskıye bılemem.sızın nasıl kılo kaybınız?dıette yapamıyorum emzıryorum.sutum azalıyo yemyınce.65 kıloya yaza kadar ınmelıyımm.çok hırslıyım...şuan kızım için sabredyorum 6 ay dayancaz napalım...kafamçokkarıştı

ilk altı ay emzirme ve koşturmayla 10 kilo kadar kaybediliyor da ondan sonraki kiloları maalesef diet ve egzersizle yokedebilirsin.hemen hemen sen gibiydim.68le başladım 88le bitirdim şimdi 72yim.kızım 6 aylıkken 78 civarıydım.zamana bıraksak ta gider annem 3 yılda toparlarsın diyor ama göbek falan sarkar o zaman da:oklava:

Bende 2*5 ay oldu kızımı dunyaya getırelı boyum 160 68le hamıle kaldım 81le dogum yaptım 13 kılo aldım 40 gun ıcınde aldıgım butun kıloları verdım sımdı bırden ıstahım acıldı 72 olmusum moralım cok bzuldu bol bol su ıc ben oyle verdım 40 gunde sımdı calısmaya baslıcam dıye cok rahatım zayıflarız merak etme

merhaba ben henüz 10 günlük anneyim :) 175 boyum 55le hamile kaldım 75le doğurdum şimdi de 65 kiloyum bebüşümde 4 kg doğdu ben bol bol sıvı tüketiyorum tatlıyla pek aram yok çoğunlukla meyve yiyorum ve humananın stil tea emzirme çayından içiyorum süt için kesinlikle çok faydalı emziren tüm annelere tavsiye ederim...

ben 54 kilo ile hamile kaldim evden ciktigimda 73 kilo idim sancilanip bir hafta hastanede bekledim ve dogum yaptim bu arada o kadar cok sistim ki tartilmadim ama kesin 80 olmusumdur cunku dolasim bozuklugundan sistim ve sezeryana alindim ve 3 hafta sonra 56 kiloyum ama bebeklerim ikiz oldugu icin karnim cok buyuktu simdi porsuk kapkara ve catlamis bir karnim var :1no2:

26-27 kilo aldım hamileliğimde, 2,5 ayda hepsini verdim, hatta daha sonra 2-3 kilo eksiye bile düştüm. Her emzirmeye kalktığımda gece saat başı :) çok susardım inanılmaz hemde çok su içerdim . belki gece 2 litre su içerdim o derece hemde kızşın doğum yaptğım halde.

Uykusuzluk devamlı hareket ve su içmeyle bence kısa sürede hepsini verdim.Beni görenler şok oluyordu bu kadar kısa sürede nasıl verdim diye:)

birde hamileyken çok abur cubur yemiştim onu kestim doğumdan sonra canım istemedi hiç,

ilk kızımda 20 kilo aldım .kızım 10 aylıkken tamamen hepsi gitti..
ikinci dogum yaptım.11 kilo aldım vermem greken 6 kilo var.şimdilik yiyorum süt olsun diye.6 ayda başladım vermeye.ilkindede öyle yaptım çünkü..

23 kilo aldım
boyum 1.72 61 kiloyla hamile kaldım 83.5 ile doğuma girdim
eve geldiğimde 77 kiloydum
kızım şu anda 1.5 aylık 67 kiloyum
17 kilo gitti 6 kilo kaldı
diyet yapmıyorum emzirdiğim için inşallah o 6 kiloda kendiliğinden gider

bende 1.68 boyum 49ile hamile kaldim 62 ile dogum yaptim
eve geldigimde 50kilo olmusum ama hafif göbegim var suan emzirdigim icin diyet yapamiyorum insallah oda sonra gider artik sporla mi diyetle mi görecegiz :)

bende 1.68 boyum 49ile hamile kaldim 62 ile dogum yaptim
eve geldigimde 50kilo olmusum ama hafif göbegim var suan emzirdigim icin diyet yapamiyorum insallah oda sonra gider artik sporla mi diyetle mi görecegiz :)

çok iyi ya doğumdan hemen sonra 50 kilo olmuşun sanırım vücut çok su kaybediyor yada ödemi atıyor doğumla birlikte ondan bu kadar fark var sanırım.. doğumunuz normal mi sezeryanmıydı acaba ?

ben sezaryen doğum yaptım,boyum 1.70 70 kilo ile hamile kaldım 95 le doğuma gittim,evedöndüğümde 87 idim oğlum 4 kilo doğdu,iki gün sonra 5.ayından gün alcak ve ben 73 kilodayım 3 kilom kaldı kısmetse onlarda gidecek.kilo vermek için bir çaba sarf etmedim emzirdiğim için kendiliğinden gidiyor...

arkadaşlar hepiniz iyi kilo vermişsiniz
benim kızım 2 yşında ve halan vermem gerken kilom var
1.60 boy
hamile kalıdğımda 55 idim hmileliğimde 70 kiloya gelmiştim
doğumdan sonra 65 kiloydum geçen yaz 59 olmuştum
şuan 61 kg vereceğime alıyorum ben yaaa

benim durum çok kötü

benim de 2,5 aylık kızım var.51 kiloydum, doğuma 72 kiloyla girdim.sezeryanla doğum yaptığım halde şuan 56 kiloyum ama göbiş var tabi biraz.emzirme bitsin ben biliyorum o göbişe neyapıcağımı:))inşallah yani:)

Hamilelikte doktorumun tüm tepkisine rağmen 16 kilo aldım. ( o 12 kiloyu geçmemelisin diyordu:) boyum 163 52 kilo ile hamile kalmıştım. 68 dim doğuma giderken. doğumdan çıkınca 60 dım. şimdi kızım 4 aylık oldu 56 kiloyum. her ay bir kilo vermiş olmuşum yani. inanın hiç de dikkat etmiyorum. emzirdiğin sürece rahat veriyorsun. darısı kalan 4 kilomun başına:) bu arada doğumumda sezeryan oldu. doğum şekliyle kilo vermek çok bağlantılı değil yani..opuyorumnanaktan

59 kıloyla hamıle kaldım 74 kıloyla dogum yaptım...45 gunluk kızım var......bol su ıcıyorum ve ekmek tarzı seylerı cok az tuketıyorum cok sukur sutumde varrrrrr ve kılo verıyorum ha bıde korse aldım takıyoruum tavsıye ederım sıkı tutuyo derleyıp topluyo bıde mekık cekıyorum ınsallah eskı halıme kısa surede doncem ve bu ıkıncı dogumum sezeryanladogum yaptımm...saglıklı bebısler hepımızeee....

Back
X