• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Sonrası Kilo VE-RE-Mİ-YO-RUM!!!

Moomy_To_Be

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
58
0
36
İstanbul
Herkese Merhaba,

Ben 1.64 boy, 62 kilo ile hamile kaldım. (Kilo almışken hamile kaldım, ideal kilom 58-59 kilo) Hamileliğimde 18 kiloya yakın kilo aldım. Sezeryan doğum yapmama rağmen, doğum sonrası 70 kiloya, emzirme dönemimde de 68 kiloya kadar düştüm. Ancak bu 68 bana bir yapıştı bir türlü gitmiyor.2 ay önce emzirmeyi bıraktım, ve akabinde 5 haftadır diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum. İnsulin direncim normal çıkmasına rağmen bir türlü gram kilo veremiyorum. Hayatımdan ekmek, makarna, pilav, abur cubur ne varsa çıkardım, akşamları çok hafif yiyorum, ara öğünlerim var. Günde 3 lt hatta bazen daha fazla su içiyorum, sürekli hareket halindeyim, banamısın demiyor. Bir türlü 68'den aşağıya inmiyorum. Kiloyada çok takılmıyorumda, vucudum bir genişledi sanki, daralmıyor, hiçbir yerim erimiyor! Trioid için falan test yaptırdım bütün kan değerlerim normal çıktı.

Doğum yapan ve fazla kilo alan bir arkadaşım, 1 seneye kadar ne yaptıysam verememiştim, durmuştu sanki metobolizmam bir seneden sonra 2 ay içerisinde çok hızlı kilo verdim diyor. Acaba benim durumumda olanlar varmı??

Motivasyona ihtiyacım var artık, insanlar bişey söyledimi hele acayip moralim bozuluyor.
 
selam canım o zaman spor yap yuruyus egzersiz vucudun sıkılasır en azından kılo veremıyosam bıle cunku sıkılasmak dıyetten daha önemlı bana göre kılo verısın vucudun orantılı olmaz bu daha kotu spor yap bol bol
 
Merhaba,
Siteye bugün üye oldum. Ben de 6 ay önce doğum yaptım ve fazla kilolarımı veremediğim gibi yenilerini aldım:( Zaten hamile kalmadan önce de 5 kg almıştım. Durumum çok vahim, tam 20 kilo fazlam var. Bugün diyete ve maydonoz kürüne başladım. Hep rejime başlar, iki günde vazgeçerdim. Ama bu sefer çok kararlıyım.
Şu anda 1.62 boy ve 74 kilodayım. İdeal kilom 56, ama ilk hedefim üç ayda 60-62 kiloya düşmek.
Umarım hepimiz hedeflerimize ulaşabiliriz.
 
Back
X