Doğum sonrası kilo verme! Hedef 57

pufboregi

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
3.284
3.111
448
Merhaba hanımlar
İkinci çocuğumu 2 eylülde doğurdum. 60 la gebe kalıp 74 le doğuma girdim. Doğum yapalı 2 ay olmasına rağmen aldığım kiloları veremedim. Aslında 1. Ayın sonunda 63,5 kg yu görmüştüm ama emzirirken içimden canavar çıkıyor resmen. Şu an 65,6 kg yum. Hedefim en eski kiloma dönmek yani 57 ye. Boyum 170. Daha önce dukan diyetiyle düşmüştüm ( yağsız ürünlerle yapmadım ama) 2 sene korudum ve sonra gebelik oldu üstüste ( biri düşük) .
Şimdi sağlıklı beslenmeye karar verdim. Diyet gibi bakmayalım sonuçta emziriyorum ve katı diyet uygulayamam ama sağlıklı beslenebilirim. Şekerin ve hamur işlerinin kimseye faydası yok sonuçta. Hem bebeğim de sağlıklı beslenmiş olur. Emzirirken ne yersek bebekler de onu yiyor.
Ben bugün itibariyle başladım. Her gün ne yediğimi paylaşıcam. Hedefim yılbaşına 60 ile girmek☺️

Bu sabah
Ilık limonlu su

Kahvaltı
3 yumurta
Bir domates
1 salatalık
20 zeytin
Yulaf kepeği ekmeği/ üstüne salça sürdüm
2 dilim beyaz peynir

Öğlen
2 kuru erik
2 gün kurusu
10 badem
5 kaju
4 ceviz
Tahin muz

Ara
1 ekşi elma
2 mandalina

Akşam
Fırın tavuk yiyeceğim

Günde 2,5 lt su

Tabiki ben varimm :KK55: bende ortalama 65 lerdeydim diyete basladim 66 ile auan 63.7 cikiyorum benimde hedefim 58-59 tabi ilk once sadece 63 ü görmek 🙂 online diyetisyen destegi alıyorum ama seninlede motivasyonumu guclendirmek isterim

Tabiki ben varimm :KK55: bende ortalama 65 lerdeydim diyete basladim 66 ile auan 63.7 cikiyorum benimde hedefim 58-59 tabi ilk once sadece 63 ü görmek 🙂 online diyetisyen destegi alıyorum ama seninlede motivasyonumu guclendirmek isterim
Hoşgeldin tatlım seni burda görmek ne güzel
☺ Birbirinimizi gaza getirelim gebelikteki gibi
Menülerini yazsana benle

Günaydın
Sabah ılık limonlu su

Kahvaltı
3 yumurta
1 domates
2 salatalık
10 zeytin
1 kalın dilim ezine
1 dilim yulaf kepeği ekmeği
Üstüne biber salçası

Bir bardak zencefilli su

Öğle
Badem ceviz kaju kuru erik ve günkurusu +kefir
( büyük ihtimal bu fiks olacak)

Akşam
Balık ve salata yicem

Su 2,5 lt

Günaydın
Sabah ılık limonlu su

Kahvaltı
3 yumurta
1 domates
2 salatalık
10 zeytin
1 kalın dilim ezine
1 dilim yulaf kepeği ekmeği
Üstüne biber salçası

Bir bardak zencefilli su

Öğle
Badem ceviz kaju kuru erik ve günkurusu +kefir
( büyük ihtimal bu fiks olacak)

Akşam
Balık ve salata yicem

Su 2,5 lt
Bende yarindan itibaren baslarim yazmaya. Ilk hedefin nedir :) ben kendime tarihlerle hedefler koyuyorum :KK23: 12kasimda tam 63 ü görmek hedefim sali gunleri tartılıp carsamba gunleri serbest gunum ilan ediyorum o hafta aklimda kalan biseyler varsa yiyorum valla :D o yuzden bugun menu paylasmadim :)

Bu arada kefiri hazir mi aliyosun ? Ben gecen hafta hazir aldim ama etkisi ve faydasi ne derece bilemiyorum senin bir bilgin var mi

Bende yarindan itibaren baslarim yazmaya. Ilk hedefin nedir :) ben kendime tarihlerle hedefler koyuyorum :KK23: 12kasimda tam 63 ü görmek hedefim sali gunleri tartılıp carsamba gunleri serbest gunum ilan ediyorum o hafta aklimda kalan biseyler varsa yiyorum valla :KK70: o yuzden bugun menu paylasmadim :)
Hedefim yılbaşında 60 ı görmek. Aynı zamanda doğum günüm ve gebeliğimi öğrendiğim gün☺️☺️☺️
Sonraki hedefim 28 şubatta 56 yı görmek. O da kızımın doğum günü ☺️. Artık oğlumun 1 yaşına da korumak diyeyim ehehehe.

Ama küçük küçük hedefler koyacaksak kasım sonu 63 diyelim
Bu arada kefiri hazir mi aliyosun ? Ben gecen hafta hazir aldim ama etkisi ve faydasi ne derece bilemiyorum senin bir bilgin var mi
Hazır alıyorum eker marka çok iyi.

Uyanınca ılık limonlu su
Kahvaltım aynı
Öğlen kefir içmedim ıhlamur ve zencefil içtim bol bol biraz boğazım ağrıyor
Kaju badem günkurusu ve kuru erik yedim

Akşam
Mercimek çorbası büyük kase
2 biftek
Bol salata

Ben cts leri tartılıyorum. Eşimle beraber başladık dikkat etmeye o yüzden onunda tatil olduğu günler tartılıyoruz. Her cts kilomu da yazıcam

Bende ekeri denerim o zaman sagol :)
Dun bir gezideydim tum gun acayip yorulduk istanbulds tarihi bir geziydi burayada giremedim. Menu yazmak benim icin zor gorunuyor zayıflama gidişatimi yazsam yeterli olur mu

Uyanınca ılık limonlu su
Kahvaltım aynı
Öğlen kefir içmedim ıhlamur ve zencefil içtim bol bol biraz boğazım ağrıyor
Kaju badem günkurusu ve kuru erik yedim

Akşam
Mercimek çorbası büyük kase
2 biftek
Bol salata
Cok guzel olmus menun tebrik ederim :KK200:

merhaba bende doğum sonrası kilolarını vermekle uğrasan bi anneyim :) peşpeşe iki gebelik sonrası zorlu bir süreç olsa da coğunu başardım :) 62yle gebe kaldım 86yla doğuma girdim Şuan 60 kiloyum boyum 158 hedefim 53 ilk gebeliktede zayıfladım bunda da ama hedefime varamıyorum bir türlü bi yerden sonra duruyor kilo verme motiveleşmemiz lazım :):):)

merhaba bende doğum sonrası kilolarını vermekle uğrasan bi anneyim :) peşpeşe iki gebelik sonrası zorlu bir süreç olsa da coğunu başardım :) 62yle gebe kaldım 86yla doğuma girdim Şuan 60 kiloyum boyum 158 hedefim 53 ilk gebeliktede zayıfladım bunda da ama hedefime varamıyorum bir türlü bi yerden sonra duruyor kilo verme motiveleşmemiz lazım :):):)
Hoşgeldin cnm. Motive burda halletcez inşallah ya. Önce önümüze küçük hedefler koyalım. Kasım ayının bitmesine 22 gün kaldı. 30 kasımda mesela 58 olmalıyım gibi bi hedef koy. Böyle böyle daha ulaşılabilir olcak. Her ay 2 versek bahara süper oluruz bence. İlla hızla 4-5 vermemize gerek yok. Emziriyor musun?

Canım bende geçen sene Eylül’de Doğum yaptım 74 ile başladım diyete 3.5 ayın sonunda 58 ile mezun oldum zayıflama takımımdan,,, ve hiç yediklerime dikkat etmedim şuanda sabah tartıldım 69.7 tim,,, ve bir an önce kendime gelmeliyim,,,,

Bebeğin hayırlı olsun bu arada ama dikkatli ol sütünü etkilemesin👍👍👍

Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı aynı
Zencefil ıhlamur içtim

Öğlen
Bir muzu doğradım. Üstüne kaju, badem kuru erik kayısı ve kakao ile tahin koydum. İki kaşık süt ekledim karıştırdım. Mmmm nefis bi tatlı oldu hem de zararsız☺️

Akşam için henüz bişi hazırlamadım. Napsam diye kara kara düşünüyorum.
Yrn arkadaşlarla kahvaltıya gidicez neyseki eşim de diyette de hunharca saldırmıcaz kahvaltıya. Özellikle açık büfe bir yere gitmek istedim. Boşca yeşillik fln ne bileyim sağlıklı şeyler alabilirim. Diğer türlü reçellleri nutellaları börekleri veriyorlar.

Ho
Canım bende geçen sene Eylül’de Doğum yaptım 74 ile başladım diyete 3.5 ayın sonunda 58 ile mezun oldum zayıflama takımımdan,,, ve hiç yediklerime dikkat etmedim şuanda sabah tartıldım 69.7 tim,,, ve bir an önce kendime gelmeliyim,,,,

Bebeğin hayırlı olsun bu arada ama dikkatli ol sütünü etkilemesin👍👍👍
hoşgeldin cnm. Yok merak etme etkilemez hatta tam tersi oldu sağlıklı beslendikçe arttı. Şeker un bunlar boş kalori. Aç bırakmıyorum hem kendimi. Kuruyemişler kurumeyveler tahin fln bolca yiyorum. Hedefim de ayda 2 gitsin yeter şeklinde. Böyle böyle gidecek kilolar. Hızla giderse işte o zmn çok etkilenir.
Ben de zamanında senin gibi kilo verip sonra dikkat etmeyip hızla almıştım çok iyi anlıyorum. Hatta bunu o kdr çok yaşadımki. Ama 2,5 sene ömce tak dedi ve verdiklerimi hiç almamıştım. Hep dengeledim. Yediysem ertesi gün kesin yemedim. Ya da haftasonu serbest bıraktım haftaiçi sağlıklı beslendim dengeledim. Böylece ipin ucu kaçmadı. Ama kilo verene dek hiç kaçamak yapmadım. Yoksa onca çaba boşa gidiyor. Verince frenlemeyi bilmek lazım. Hasi bu sefer sende öyle yap bir daha artmasın kilolar

Back
X