Dogum sonrası kilolar ne alemde kızlar

zeynep vural

GÜZEL KIZIM BÜYÜYOR
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
2.150
0
116
44
Denizli
malum 9 ayımızı doldurduk ve sırayla kuzucuklarımızı kucaklarımıza almaya başladık ve sıra geldi hamilelik boyunca alınan kilolara :1shok:

zeynep vural---------- 66-----------79-----------64 ama vermem gereken (10) kilo daha var
kelebegim--------------58-----------75-----------64

Son düzenleme:
hamilelik bitincede konuşacak ne kadar cok konu oluyo değilmi...
kelebegim 58,,,,,,,,,,,,,,75,,,,,,,,,,,,,,,64 düm şimdilik inşallah geri kalanıda en kısa zamanda veririm...

[I]4 ay önce doğum yaptım hamilelikten önce 57 kiloydum hamilelik sonuna kadar 75 kilo oldum şimdi ise 57 kiloyum nasılım:teytey::enbuyukkk:[/I]

9 ekimde doğum yaptım..ham,lel,k öncesi 61 doğum yaptığım kilom 86:)) doğımda 4 kilo falan gitti..şimdi 73 kiloyuum ...daha yolun başındayım .çoook çalışmam gerek çooook:)))

10 eylulde dogum yaptim, 60 kilo ile hamile kaldim 75 ile dogum yaptim simdi 61 kiloyum ama insallah 55 kiloya inecegim ama suan emzirdigim icin ekstra bi caba sarfetmiyorum.

yaaaaaaaa kızlar ben hepinizden beter durumdayım 5 ay oldu doğum yapalı emzirmeme rağmen kilo veremedim 75 kg hamile kaldım.90kg doğuma girdim şimdi 80 kiloyum ya deliricemmmmmm

ben dogum yapalı 1.5 yıl oldu ama hala kilo veremedim vermem gerken 20kg var ama bitürlü veremiyorum kafayı yiycem bu yüzden eşim çok şikayetçiyerimseniben

Merhaba arkadaslar, nasilsiniz? Araniza yeni katildim. Masaallah cok icten ve samimi sohbetleriniz var. Umarim bende yazdiklarinizdan yararlanir paylasimlarda bullunurum. Bende dogum sonrasinda 25 kilo fazlaligim var. Hadi kilolar neyse, goguslerim cok buyudu ve karnimda cok catlakliklart var. Kiloyu verdikce karnimin ve goguslerimin daha cok sarkmasindan korkuyorum.

mrb canım,benim de derdim göğüslerimin büyümesi,inşallah sarkmaz ve eski boyutuna döner.Kilo verme bence bünye işi,umarım en kısa zamanda verirsin.:teselli:

5,5 ay önce doğum yaptım,22 kılo aldım 87 kılo doğuma girdim ,şu an 20 kılosunu vermiş durumdayım,kalan 2 3 kıloyu da inş.en kısa zamanda vermeyi düşünüyorum :) bu arada emziriyor ve ekmek tüketmiyorummm,tatlı ve çıkolataya devaammm :)

doğuma kadar baya kilo aldım.
tatrıda hayatımda hiç görmediğim ve görmeyeceğimi düşündüğüm kiloları gördüm.
1.5 ay oldu doğum yapalı..
15 kilo gitmiş..

ama daha var ve gidecek inş:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…