Doğuma Hazırlık Doğum sonrası korse

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

victoryvivi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
5.935
7.244
148
45
Kızlar Doğumdan sonda korse kullanmak zorunda mıyız
Doğumun yaza gelecek o sıcakta pek işime gelmiyor

Kullananlar ve kullanmayanlar yorumlarınızı bekliyorum

Normal dogum yaptim temmuzda. Korse aldim fakat sıcakta kullanamadım. 51 kiloyum, catlaklarim ve nurtopu gb bir göbüsüm var:) patavatsızlar şuncacik gobuse " hayirdir tekrardan hamile misin" yorumu bile yapıyorlar:) göbüsumü bu saatte üsenmeyip bir seyler atistirmama da borcluyum, hakkimi yemeyeyim:)

Normal dogum yaptim temmuzda. Korse aldim fakat sıcakta kullanamadım. 51 kiloyum, catlaklarim ve nurtopu gb bir göbüsüm var:) patavatsızlar şuncacik gobuse " hayirdir tekrardan hamile misin" yorumu bile yapıyorlar:) göbüsumü bu saatte üsenmeyip bir seyler atistirmama da borcluyum, hakkimi yemeyeyim:)
Korse kullansaydım olmazdi göbeğim diyor Musun :)

Doktorum 40 cikana kadar cirt cirtli korselerden , sonrasinda ise istedigim gibi bir korse kullanabilecegimi soylemisti. Ben de aynen dedigini yaptim ve normalde gobekli bir insan olmama ragmen korseye ek uykusuz geceler , kosturmaca ve emzirme ile birlikte dumduz bir karna sahip olmustum. Ama benimki kisa gelmisti. Sunu da ekleyeyim emzirme suresi bitip 6 ay gectiginde ilk hamile kaldigimdaki normal gobekli halime geri dondum:cry:

Doktorum 40 cikana kadar cirt cirtli korselerden , sonrasinda ise istedigim gibi bir korse kullanabilecegimi soylemisti. Ben de aynen dedigini yaptim ve normalde gobekli bir insan olmama ragmen korseye ek uykusuz geceler , kosturmaca ve emzirme ile birlikte dumduz bir karna sahip olmustum. Ama benimki kisa gelmisti. Sunu da ekleyeyim emzirme suresi bitip 6 ay gectiginde ilk hamile kaldigimdaki normal gobekli halime geri dondum:cry:
Emzirme doneminin bitmesi ve gobek arasinda bir bag mi var? 5 ay oldu benim kiz emmeyi bırakalı.

Bu sekil mi almıştın kısa geldi

Eklentiler

• 5F141FDB-84D7-4D62-ABE7-2A4A536F4203.webp
    5F141FDB-84D7-4D62-ABE7-2A4A536F4203.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 221
Tamam kesin alıyorum o halde çok teşekkürler
Sadece bele takılanlardan mi alacağım
Bir arkadasım komple diz üzerinden göğüs altına kadar olanlardan al dedi
Ben oyle aldim tuvalette çıkarmakta zorlandim az altima kaçırmadım:)))) sonra giymedim zaten.
Gobek icin yeterli olur diye dusunuyorum. Tecrubeliler daha iyi bilgi verir.

Kisa gelmisti derken canim bi yanlis anlasma olmus kis ayina denk gelmisti demek istemistjm . Yazin sicginda zor olabilir ama resimdeki gbiydi kullandigim. Gunduzleri takiyor geceleri cikartiyordum. Hikmet korsedemiydi yoksa benim huysuz ve gazli bebegimde miydi beni cok yoruyordu bilemeyecegim tatlim

Ben oyle aldim tuvalette çıkarmakta zorlandim az altima kaçırmadım:)))) sonra giymedim zaten.
Peki ben normalde s beden yapıya sahibim ama şuanda L beden oldum
Karın cevresi basen bacak olarak
Bedende ne almam gerek onu da bilemedim

Kisa gelmisti derken canim bi yanlis anlasma olmus kis ayina denk gelmisti demek istemistjm . Yazin sicginda zor olabilir ama resimdeki gbiydi kullandigim. Gunduzleri takiyor geceleri cikartiyordum. Hikmet korsedemiydi yoksa benim huysuz ve gazli bebegimde miydi beni cok yoruyordu bilemeyecegim tatlim
Hım kış ayı iyiymıs sıcak tutmuştur :D

Aynen bende komple diz ustu gobek alti olanda vardi fakat kullanis acisindan sikintili wc olayi zor . Sadece karin icin olandan kullandim sezeryan oldugum icin biraz dikislerim agrir gbi hissedersem cikarir 1 2 saat snra tekrar takardim

Tamam kesin alıyorum o halde çok teşekkürler
Sadece bele takılanlardan mi alacağım
Bir arkadasım komple diz üzerinden göğüs altına kadar olanlardan al dedi
Vallah canım ben korse almadım ama 3 çocuklara hep kuşakla dolaştım şuan hamileyim ama hamile kalımdan önce 3 çocuk doğurmuş gibi değildim eğer korse takamazsan kuşak bağla o göbek gitmiyor çünkü ve çok kötü sarkık gorunuyor bence arkadasin dedigi daha mantikli komple olandan tak

Peki ben normalde s beden yapıya sahibim ama şuanda L beden oldum
Karın cevresi basen bacak olarak
Bedende ne almam gerek onu da bilemedim
Ben 63 kilo ile doguma girdim. Dogumdan iki hafta sonra 49 kiloya kadar dustum. Yemeden icmeden kesilmistim. S beden aldim ama nefes alamiyordum. Beden konusunda iyi arastir.

Emzirme doneminin bitmesi ve gobek arasinda bir bag mi var? 5 ay oldu benim kiz emmeyi bırakalı.
Yani normalde de hep gobekli bi insandim. Ne hikmettir bilemjyorum iste 49 u bile gordum tartida 2 yil emzirdim suan 6 ay gecti ve 61 kiloyum gobegmde yerine geldi. Oysa 40 im ciktiginda bile dumduz gobege sahiptim nasildi bende anlamadim, cevremdekielrde cok sasirdi.

Ben sanirm en az 75 le gireceğim :)
M alırım o halde s e zaten hayatta sığmam :KK70:
Beden olarak ilk korseyi taktigimda kopcalarini zor kapatmistim baya sikmisti beni en son 3. Kopcaya bile takabiliyordum. Siksin karnini ki toparlayabil fakat asirisi da sakincali olur iste onu simdiden nasil ayarlayacaksin bilemem. Komple korseyi ben kis ayinda takamadim hem sicak hem wc olayi yuzunden ama sen yazin nasil takacaksin .

Back
X