Doğuma Hazırlık Doğum sonrası korse

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Beden olarak ilk korseyi taktigimda kopcalarini zor kapatmistim baya sikmisti beni en son 3. Kopcaya bile takabiliyordum. Siksin karnini ki toparlayabil fakat asirisi da sakincali olur iste onu simdiden nasil ayarlayacaksin bilemem. Komple korseyi ben kis ayinda takamadim hem sicak hem wc olayi yuzunden ama sen yazin nasil takacaksin .
Külot korse alırım
Bedene baktım 65-75 kilo için Xxl diyor
Large alırım ben de
Kilo verince de M alırım zaten uygun birsy alacağım
Bu tarz alayım madem

Eklentiler

• 210E5BA7-2776-48ED-81C5-53C597B5D19A.webp
    210E5BA7-2776-48ED-81C5-53C597B5D19A.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 47
Bende korse bakiyorum . Ama beden konusunda larar veremedim. Normal de giydiginiz bedenin bi kucuginu alin demis biri. Ama baska biri bi buyugunu.alsin demis. Beden olarak ne.sececegiz

Hayatım süper bir konu açmışsın . Aklımdaydı ben resmen unuttum bu korse işini ...
Bide korseyi kendi Bedenimize göre alacağız yolda 1 beden küçük mü ?
Herkeste aynı soru beden konusu:)
Alacağım yere soracağım en uygunu bu diye düşündüm
:)
İyi sevindim görmene konuyu o halde :)

Külot korse alırım
Bedene baktım 65-75 kilo için Xxl diyor
Large alırım ben de
Kilo verince de M alırım zaten uygun birsy alacağım
Bu tarz alayım madem

Doğum yapanlar özellikle korse takmayanlar kesin tak diyorlar korseyi.
Bende henüz 17haftalik hamileyim eylulde insallah kuzuma kavuşacağım ama yine de araştırma yapıyordum korselerle ilgili bana da en mantikli paylaştığınız bu korse geldi.

Benim ilk dogumum sezeryan oldu. Oncesinde de gobegim vardi ama ben hic akil edemedim korseyi. Kimse de bahsetmedi boyle birseyden. Olan gobegim de sarkik bir halde benimle yasamaya devam etti. 15 ay sonra tekrar hamile kaldim ve mecbur yine sezeryan olacagim. Bu sefer korse taksam bir faydasi olur mu? Bir de sezeryandan sonra ne kadar sure beklemek lazim korse takmak icin. Kimisi bir hafta sonra baslamis.

belki konuyu okuyanlar için faydadı olur.il doğumumda dr dedi eşime git sezeryan korsesi al medikal firmadan eve gidince başlasın kullanmaya,daha genç göbeği olmasın.eşim aldı.taktım hemen.gerçekten çok faydasını gördüm.ilki eğilip doğrulurken canım acımıyordu.ikincisi gerçekten göbeğim dümdüz olmuştu 3 ay gibi bir sürede.ikinci hamileliğim şuan doğum sonrası yine kullanacağım

Aynen bende komple diz ustu gobek alti olanda vardi fakat kullanis acisindan sikintili wc olayi zor . Sadece karin icin olandan kullandim sezeryan oldugum icin biraz dikislerim agrir gbi hissedersem cikarir 1 2 saat snra tekrar takardim
Merhaba sezeryandan kaç gün sonra korseyi kullanmaya basladınız

Merhaba sezeryandan kaç gün sonra korseyi kullanmaya basladınız
4 yil gecti net gununu hatirlamiyorum yalan olmasin ama 20 gun sonra filan basladim sanirim . Ama onu takmadigum zamanlrda da şal imi baglardim karnima . Korseyi taktgmda da ne zaman agri sizi hissedersem hemen cikariyordum ama 2 ay sonrasinda baya baya taktim . Onunda etkisi miydi blmiyorum gobekli biri olmama ragmen dumduz olmstu karnim ama cok zayifladim bebegim cok aglayan uyumayan bi bebekti . Bol bol da su icerdim hayatmda en cok su ictgm doneemdir emzirirken cok susardim.

Kızlar Doğumdan sonda korse kullanmak zorunda mıyız
Doğumun yaza gelecek o sıcakta pek işime gelmiyor

Kullananlar ve kullanmayanlar yorumlarınızı bekliyorum
Zaten doğumdan 3 ay sonra takılabilir önce toplarlan bebeğine adapte ol doğum bölgesindeki yaralar iyileşince takarsin

Back
X