Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende sppiral düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. sağlık ocaklarında artık takmıyorlarmış. özellerde çok pahalı. devlette ise kaç saat sıra beklerim bilmiyorum oğluşum ölür açlıktan... bu gidişle biri kucağımda biri karnımda olacak
Ozelde medicalpark da yaptım dogumu.spiral ucreti 450 tl imis.sezeryan dogum yapanlara en erken 6.ayda takılıyormus.saglık ocakları da takmıyormus ama anne cocuk saglıgı merkezi var dedi ebe.orada ucretsiz takılıyormus.bakalım bir sy sonra taktırcam ama insallah cok acımaz
Ozelde medicalpark da yaptım dogumu.spiral ucreti 450 tl imis.sezeryan dogum yapanlara en erken 6.ayda takılıyormus.saglık ocakları da takmıyormus ama anne cocuk saglıgı merkezi var dedi ebe.orada ucretsiz takılıyormus.bakalım bir sy sonra taktırcam ama insallah cok acımaz
Ağustos 2012 annesiyim. Doğumdan 3,5 ay sonra spiral taktırmıştım, 1 sene ısrarla bünyem alışır diye kullandım ama maalesef alışmadı, sürekli sık sık kanamam oluyordu, en sonunda çıkardım ve şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum.
Spiralden korkmana gerek yok, takılırken cidden hiç anlamıyorsun. Acı diye bişey yok. Düşündürmedi gereken tek bişey var o da vücudun acaba spirali kabul eder mi? Çünkü her bünye kabul etmiyor.
bugun sağlık ocagında hap verdi ebe. hap ta kılo yapıyor dıyorlar tedirginim zaten doğumdan sonra kılolarımı veremedım 72 kıloyum. ria taktırasmıyorum çift rahim oldugu için. ne yapayım bilemedım ya