Doğum sonrası leke normal mi

sorusoracagim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2024
8
-3
1
26
merhabalar öncelikle mart ayında doğum yaptım. Doğumdan sonra kanamam 40-45 gün kadar sürmüştü. 2 gün leklenmem oldu ama gün içerisinde 1 kez oldu devamlı devamlı gelmedi yani. Leke dediğimde üstüne görmeye benziyor peçetede belli oluyordu sadece. Regl olacağım diye tahmin ettim çünkğ karnım ağırıyordu ama hala regl olmadım lekelenme niye oldu onu anlamadım. Hamileliğimi öğrendiğimde aynı buna benzer lekem olmuştu sonra hamile olduğumu öğrendim zaten. O sebepten bi panik oldum bebeğimden dolayı rahatça testte alamadım bi kaç güne alacağım ben mi gereksiz panik oldum bilmiyorum çevreme sordum normal diyen de oldu bilmiyorum buna benzer şeyler yaşayan oldu mu acaba? Doğumdan sonra regl geç olunabiliyormuş ve dengesizlikte oluyormuş benim yaşadığım normal mi sizce?

Ben de 2 Mayıs'ta doğum yaptım (bebeğim yok emzirmiyorum) bugün 47. Günüm, ultrasonda doktorun yumurtan büyümeye başlamış dediği güne göre hesaplama yapınca uyglamada dün adet günümdu. Dünden beri kahverengi çok az miktarda akıntım geliyor. Adet oluyorum yani günü geldi biliyorum adet oldugunu ama sökülmedi sadece kahverengi az biraz akıntı şeklinde. Sizin sonuç ne olursa yazar mısınız acaba? Ben dogumdan sonra insanlar ne zaman gebe kaliyor merak ediyorum gebelik düşündüğüm için

Başınız sağolsun. Tamam fırsat bulup test yaparsam size dönüş yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…