Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kizlar ya doguma az kaldi etrafimdaki herkes uyurken yaninda biri olsun bilmem ne gibi seyler diyor ve ben o seylerin sebebini falan duymak bilmek istemiyorum, yasayanlar yazabilir mi cok korkunc bir donemmi dogum sonrasi? korkuyorum
kizlar ya doguma az kaldi etrafimdaki herkes uyurken yaninda biri olsun bilmem ne gibi seyler diyor ve ben o seylerin sebebini falan duymak bilmek istemiyorum, yasayanlar yazabilir mi cok korkunc bir donemmi dogum sonrasi? korkuyorum
O söylenen şeylerin hepsi biyolojik şeyler aslında araştır bak nette komplikasyon gelişme ihtimaline karşıdır yalnız kalmaması
He benim hayatımın en kötü 10 günüydü lohusalık oda sanırım bir çoğumuzda oluyor psikolojik
Yani ruhani bir durum değil korkma edersin duanı Allahım korur korkma
O söylenen şeylerin hepsi biyolojik şeyler aslında araştır bak nette komplikasyon gelişme ihtimaline karşıdır yalnız kalmaması
He benim hayatımın en kötü 10 günüydü lohusalık oda sanırım bir çoğumuzda oluyor psikolojik
Yani ruhani bir durum değil korkma edersin duanı Allahım korur korkma
Yani negatif insanlar bari lohusayı rahat bırakın....
Doğur canim sen sonrada keyfine bak...
Hepsi hurafe saçmalığı.....
Yorgun ve uykusuzdum ben.. budur yani...
Yani negatif insanlar bari lohusayı rahat bırakın....
Doğur canim sen sonrada keyfine bak...
Hepsi hurafe saçmalığı.....
Yorgun ve uykusuzdum ben.. budur yani...