Dogum sonrasi logusa korkusu

Rup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
907
653
53
37
kizlar ya doguma az kaldi etrafimdaki herkes uyurken yaninda biri olsun bilmem ne gibi seyler diyor ve ben o seylerin sebebini falan duymak bilmek istemiyorum, yasayanlar yazabilir mi cok korkunc bir donemmi dogum sonrasi? :( korkuyorum

kizlar ya doguma az kaldi etrafimdaki herkes uyurken yaninda biri olsun bilmem ne gibi seyler diyor ve ben o seylerin sebebini falan duymak bilmek istemiyorum, yasayanlar yazabilir mi cok korkunc bir donemmi dogum sonrasi? :KK43: korkuyorum

Sen duyma boşver herkes bişey der kapa kulaklarını. Sen bol bol duanı et bişeycik olmaz. Rabbim bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

• Beğen
Reactions: Rup
sana o lafi soyleyenlere soyle dogumdan sonra gozune gozukmesinler
boyleleri adami psikopat eder yeminlee

• Beğen
kizlar ya doguma az kaldi etrafimdaki herkes uyurken yaninda biri olsun bilmem ne gibi seyler diyor ve ben o seylerin sebebini falan duymak bilmek istemiyorum, yasayanlar yazabilir mi cok korkunc bir donemmi dogum sonrasi? :KK43: korkuyorum

O söylenen şeylerin hepsi biyolojik şeyler aslında araştır bak nette komplikasyon gelişme ihtimaline karşıdır yalnız kalmaması
He benim hayatımın en kötü 10 günüydü lohusalık oda sanırım bir çoğumuzda oluyor psikolojik
Yani ruhani bir durum değil korkma edersin duanı Allahım korur korkma

• Beğen
O söylenen şeylerin hepsi biyolojik şeyler aslında araştır bak nette komplikasyon gelişme ihtimaline karşıdır yalnız kalmaması
He benim hayatımın en kötü 10 günüydü lohusalık oda sanırım bir çoğumuzda oluyor psikolojik
Yani ruhani bir durum değil korkma edersin duanı Allahım korur korkma
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim içim rahatlıyor en azından bakalım dua edip beklicez

Yani negatif insanlar bari lohusayı rahat bırakın....
Doğur canim sen sonrada keyfine bak...
Hepsi hurafe saçmalığı.....
Yorgun ve uykusuzdum ben.. budur yani...

• Beğen
Yani negatif insanlar bari lohusayı rahat bırakın....
Doğur canim sen sonrada keyfine bak...
Hepsi hurafe saçmalığı.....
Yorgun ve uykusuzdum ben.. budur yani...
Anladım canım çok sağolun içim rahatladı teşekkür ederimmm

Back
X