Bebeğim 7,5 aylık oldu toplasan 4- 5 kez ancak birlikte olduk. Ben emzirdiğim için zaten çok istekli değilim ama eşimin uzak durması beni de kendisinden iyice uzaklaştırıyor. Sorun ise ben prezervatifle korunalım istiyorum, eşim bi iki kez kullandıktan sonra acı duyduğunu rahatsız ettiğini söyledi. Spirali adet görmediğim ve açıkçası çok güvenli bulmadığım için de pek istemiyorum. Sizler nasıl korunuyorsunuz?
Bebeğim 7,5 aylık oldu toplasan 4- 5 kez ancak birlikte olduk. Ben emzirdiğim için zaten çok istekli değilim ama eşimin uzak durması beni de kendisinden iyice uzaklaştırıyor. Sorun ise ben prezervatifle korunalım istiyorum, eşim bi iki kez kullandıktan sonra acı duyduğunu rahatsız ettiğini söyledi. Spirali adet görmediğim ve açıkçası çok güvenli bulmadığım için de pek istemiyorum. Sizler nasıl korunuyorsunuz?
Emzirdiginiz için bunu sağlık ocaklarında aile planlaması birimi var yani aylık iğne , hap ya da damara takılan küçük bir şey var bunlar zararlı mı değil mi onlar bilir eğer zararliysa prezervatif tek yol gibi
prezarvatif + 3 aylık iğne ile. Ama oğlum şuan 7 aylık olduğu için sağlık ocağındaki hemşire aylık iğneye geçebileceğimi söyledi. Bu arada bebeğimi hala emziriyorum.
Birde ben kolun iç kısmına takılan deri altı implantı araştırıyorum siz de bakabilirsiniz.