Doğum sonrası nezaman ilk adet gördünüz??

krmzojelikdn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2022
3
1
1
30
Meraba hanımlar ben 14 temmuzda 3. çocuğumu doğurdum sezeryan ile. Ameliyatta doktorum bana rahim duvarımın çok inceldiğini ve uuuzun süre çocuk yapmamam gerektiğini söyledi. Daha 4. düşünmüyorum orası ayrıda:D Lohusalik döneminde 20 25 gün bir kanamam oldu sonra kesildi. Dahada birdaha ne lekelenme ne kanama hiç bir şekilde adet görmedim. İlk iki çocukta hiç bunları yaşamadım 1 ay sonra adetim başlamıştı. 4 ay oluyor daha tık yok. Siz nezaman adet oldunuz bu süreç normalmi nezaman doktora gitmeliyim ve acaba bunun rahim duvarımın incelmesiyle bir alakası olabilirmi?

Buyuk oglumda 8.ayda oldum.benim de oglum 4 aylik ben de hala olmadim.Sik sık emiyorsa normal olmamaniz bence.sut azalinca adet olunuyor diye biliyorum
Ablam iki bebeginde de 1 yastan sonra okula basladiktan sonra oldu.emzirmeler azalinca yani

Buyuk oglumda 8.ayda oldum.benim de oglum 4 aylik ben de hala olmadim.Sik sık emiyorsa normal olmamaniz bence.sut azalinca adet olunuyor diye biliyorum
Ablam iki bebeginde de 1 yastan sonra okula basladiktan sonra oldu.emzirmeler azalinca yani
Aynen baya emziriyorum demekki ondan 3. çocuk ama bazi konularda hala acemiyiz😄 çok teşekkür ederim ☺️

Meraba hanımlar ben 14 temmuzda 3. çocuğumu doğurdum sezeryan ile. Ameliyatta doktorum bana rahim duvarımın çok inceldiğini ve uuuzun süre çocuk yapmamam gerektiğini söyledi. Daha 4. düşünmüyorum orası ayrıda:KK70: Lohusalik döneminde 20 25 gün bir kanamam oldu sonra kesildi. Dahada birdaha ne lekelenme ne kanama hiç bir şekilde adet görmedim. İlk iki çocukta hiç bunları yaşamadım 1 ay sonra adetim başlamıştı. 4 ay oluyor daha tık yok. Siz nezaman adet oldunuz bu süreç normalmi nezaman doktora gitmeliyim ve acaba bunun rahim duvarımın incelmesiyle bir alakası olabilirmi?
Bende yeni doğum yaptım 40im yeni bitti ne zaman kanamam olur bilmiyorum ebeme sorduğumda kişiden kişiye değiştiğini söyledi ne zaman olducagimi bilmiyorum benim kanamam 10 gün sürmüştü ananem eski ebelerden onun 1 yıl kanaması olmamış mesela çevremden de bu tarz şeyler duyuyorum o yüzden hiç kafaya takmıyorum sende takma

50. gün oldum ben, kişiden kişiye değişiyor endişe yapmayın bence

Meraba hanımlar ben 14 temmuzda 3. çocuğumu doğurdum sezeryan ile. Ameliyatta doktorum bana rahim duvarımın çok inceldiğini ve uuuzun süre çocuk yapmamam gerektiğini söyledi. Daha 4. düşünmüyorum orası ayrıda:KK70: Lohusalik döneminde 20 25 gün bir kanamam oldu sonra kesildi. Dahada birdaha ne lekelenme ne kanama hiç bir şekilde adet görmedim. İlk iki çocukta hiç bunları yaşamadım 1 ay sonra adetim başlamıştı. 4 ay oluyor daha tık yok. Siz nezaman adet oldunuz bu süreç normalmi nezaman doktora gitmeliyim ve acaba bunun rahim duvarımın incelmesiyle bir alakası olabilirmi?
Şuan bende aynı durumdayım 5 6 tane test yaptım hepsi de bozuk çıktı ne yapacağımı sasirdim

Benimde halen tık yok
18 ay normal diyorlar

Back
X