Doğum sonrası oluşan çatlaklar konusunda neler yapabiliriz.

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.346
693
373
Kocaeli
Doğum sonrası karnımızda oluşan çatlaklar konusunda neler yapabiliriz. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar varsa beni yönlendirirlerse çok sevinirim.

bende bu konuda yaedım istiyorum gerçekten geçirebilecek yöntem nedir acaba

ayni durum bendede mevcut kolajen dokum zayif ve catladi 14 yildir catlaklarimla barisiktim ama bir bucuk ay obnce silikon ameliyati sonrasi kurtulmaya karar verdim.tek cozum karin gerdirme baska hicbir yolu yok maalesef eylulde oluyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nereye olacaksınız ameliyatı hangi doktora acaba bende karın gerdirme ve göğüs büyütme düşünüyorum,kara veremiyorum

karın gerdırme yontemı nasıl cozum oluyor?

canım bir sorum olacaktı. bende de çok yoğun çatlak problemi var. tek başın fraksiyonel lazer yeterli olmuyor mu? bir de ne kadara yaptılar.

Catlaklarin ne kadar yeniyse aldigin cvp o kadar iyi oluyor incelerden cogu yok oldu derinlerde baya inceldi.maxsimus diye bir cihaz var oda kollojen uretimini uyariyor ve sikilasma sagliyor.bide senin vucudunun kendini yenileme hizinada bagli iyilesme.

maliyat ne kadar acaba?

5 seans fraxiyonel 6 seans maximus 5000tl.bana %20 indirim yaptilar 4000 tl taksitle yaptilar canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…