Doğum sonrası regl zamanı makattan kan gelmesi

zeytin gxoxzlxux

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2007
4.084
4
0
36
İstanbul
merhabalar öncelikle......

regl olduğum dönemlerde makattanda kanama geliyo regl olunca geliyoo biince duruyoo normal kanama gibi doğumdan snra başladı bunun sebebi nedir bi hastalık mıdır.yoksa normal midir....

merhabalar öncelikle......

regl olduğum dönemlerde makattanda kanama geliyo regl olunca geliyoo biince duruyoo normal kanama gibi doğumdan snra başladı bunun sebebi nedir bi hastalık mıdır.yoksa normal midir....

selam yaşadığınız normal bir durum değil öncelikli olarak genel cerrahi muayenesi yapılmalı. sadece adet dönemlerinde olan bir kanama ise akla endometriozis odağı varlığını getirse de mutlaka önce genel cerrahi muayenesine gidin, sonra jinokoloğunuzla durum değerlendirmesi yapılır. sevgile.r

genel cerraha mı gidicem bunun için bide regl dönemindeyken mi gidicem yoksa normalken mi? Dediğiniz hastalığın tedavisi var mı peki?

evet genel cerrah bakmalı adetliyken gitmene gerek yok önce muayene eder sonra gerekirse adetliyken de çağırır jinekolog görüşünü muayeneden sonra kendi ister zaten. Bakalım önce tanın konsun tedavisi sonra konusulur.

12 nisan pazartesi günü jinekolog muaynem vardı zaten genel cerrahtanda aldım 2sine beraber gidicem bakalım ne olacak hayırlısı çok saolun yardımınız için a.s.

muayneden sonra tanıya göre konuşuruz o zaman

Son düzenleme:
slm dr hnm yeni konu açmadım burdan devam etmek içinkaydirigubbakcemile5

dün dr gittim medicalparkta EMıNE YILDIRIM hanıma gittim muayneden snra sizinde şüphelendiğiniz gibi endometriozisden şüphelendi ve bunun için gastroenteroloji dr una siymoidoskop çektirmemi söledi fakat bu dr erkek bende bayan dr tavsiye etmesini söledim bildiği bi dr yokmuş.

snra jinekolog drum ayşegül hnma gittim adet gecikmelerimin sebebi kilo alımımmış yumurtalık çevresinde polikover kislerinde artış varmış onun için gecikme oluyomuş acilen kilo vermem gerekiyomuş

oda ahmet beyi çok tavsiye etti ama ben genede kendimi daha rahat hissetmek için ilk tercihim bayan drdan yana kullanmak istiyorum.bana bu konuda alanında uzman iyi bi bayan dr önerebilirseniz çok memnun olucam..

emine hnm alanında uzman olması gerektiğini söledi çünkü bunu herkes göremeyebilirmiş yardımcı olursanız çok sevinicem..

uzun oldu ama kusura bakmayın a.s.

slm dr hnm yeni konu açmadım burdan devam etmek içinkaydirigubbakcemile5

dün dr gittim medicalparkta EMİNE YILDIRIM hanıma gittim muayneden snra sizinde şüphelendiğiniz gibi endometriozisden şüphelendi ve bunun için gastroenteroloji dr una siymoidoskop çektirmemi söledi fakat bu dr erkek bende bayan dr tavsiye etmesini söledim bildiği bi dr yokmuş.

snra jinekolog drum ayşegül hnma gittim adet gecikmelerimin sebebi kilo alımımmış yumurtalık çevresinde polikover kislerinde artış varmış onun için gecikme oluyomuş acilen kilo vermem gerekiyomuş

oda ahmet beyi çok tavsiye etti ama ben genede kendimi daha rahat hissetmek için ilk tercihim bayan drdan yana kullanmak istiyorum.bana bu konuda alanında uzman iyi bi bayan dr önerebilirseniz çok memnun olucam..

emine hnm alanında uzman olması gerektiğini söledi çünkü bunu herkes göremeyebilirmiş yardımcı olursanız çok sevinicem..

uzun oldu ama kusura bakmayın a.s.

selam açıkçası ben doktorları kadın erkek diye değil de işinde ehil ya da değil diye tercih edilmesinden yanayımdır. senin de çekicelerini anlıyorum, eleştirmiyorum yanlış anlama lütfen. ancak benim sana önerebileceğim bir isim şu anda aklıma gelmiyor. istersen buradan diğer arkadaşlarımız da bize yardımcı olsunlar.

merhabalar teşekkür ederim öncelikle vakit ayırdığınız için... bende bay bayan diye ayıretmiyorum aslında ama istanbul gibi bi yerde bu konuda alanında uzman bayan dr olabilceğini düşünüyorum taktir edersiniz ki kolay bi muayne değil kendimi daha rahat hissetme açısından böyle istedim ama bulamazsam başka çare yok tabikii muayne olucam.

diğer arkadaşlar derken forumdaki diğer drlarımı kastettiniz yoksa arkadaşlaramı danışmamı önerdiniz

yardımlarınız için minnettarım sizea.s.a.s.

merhabalar teşekkür ederim öncelikle vakit ayırdığınız için... bende bay bayan diye ayıretmiyorum aslında ama istanbul gibi bi yerde bu konuda alanında uzman bayan dr olabilceğini düşünüyorum taktir edersiniz ki kolay bi muayne değil kendimi daha rahat hissetme açısından böyle istedim ama bulamazsam başka çare yok tabikii muayne olucam.

diğer arkadaşlar derken forumdaki diğer drlarımı kastettiniz yoksa arkadaşlaramı danışmamı önerdiniz

yardımlarınız için minnettarım sizea.s.a.s.

burada yazıştığımız bir sürü arkadaş var onlar belki fikir verir diye düşündüm ya da blogdan bayan kadın genel cerrahadı diye başlıkla bulabilirsin.

sabahtan beri araştırıyorum aytun hnm bitane medicalpark bahçelievlerde PROF.DR.ESıN ÜNLÜHNMI buldum asistanıyla görüştüm sanırım ona gidicem şimdi bi başlık açıcam bakalım arkadaşların bilgisi varmı dr hnm hakkında....

merhaba benimde bir sorunum var. bu ay regli oldum parça gibi şeyler geliyor fakat asıl sorunum iki gün sürdü miktar olarak çok oluyorum ama sadece iki gn sürmesi beni endişelendiriyor adet düzensizliğim yok ilaç almadığım sürece sıkıntı olmuyor grip ilacı aldığım gün azaldı ve daha sonra olmadım yumurtayı tam atamadığım için kiste dönüşür mü korkusu yaşıyorum yadımcı olursanız sevinirim.

merhaba benimde bir sorunum var. bu ay regli oldum parça gibi şeyler geliyor fakat asıl sorunum iki gün sürdü miktar olarak çok oluyorum ama sadece iki gn sürmesi beni endişelendiriyor adet düzensizliğim yok ilaç almadığım sürece sıkıntı olmuyor grip ilacı aldığım gün azaldı ve daha sonra olmadım yumurtayı tam atamadığım için kiste dönüşür mü korkusu yaşıyorum yadımcı olursanız sevinirim.

selam ağrı kesici tarzı ya da grip ilaçları kanamayı azaltıp kesedebilir. bu nedenle endişelenmeyin. ancak önümüzdeki aya bir düzensizlik yaşarsanız muayeneye gidersiniz. kistinizin olup olmadığını ancak ultrasonla görebiliriz. ona da şu anda gerek yok bence.

Back
X