- Konu Sahibi zeytin gxoxzlxux
-
merhabalar öncelikle......
regl olduğum dönemlerde makattanda kanama geliyo regl olunca geliyoo biince duruyoo normal kanama gibi doğumdan snra başladı bunun sebebi nedir bi hastalık mıdır.yoksa normal midir....
genel cerraha mı gidicem bunun için bide regl dönemindeyken mi gidicem yoksa normalken mi? Dediğiniz hastalığın tedavisi var mı peki?
12 nisan pazartesi günü jinekolog muaynem vardı zaten genel cerrahtanda aldım 2sine beraber gidicem bakalım ne olacak hayırlısı çok saolun yardımınız için a.s.
muayneden sonra tanıya göre konuşuruz o zaman
merhaba zeytin gözlü bi soru sorucaktım ama
slm dr hnm yeni konu açmadım burdan devam etmek içinkaydirigubbakcemile5
dün dr gittim medicalparkta EMİNE YILDIRIM hanıma gittim muayneden snra sizinde şüphelendiğiniz gibi endometriozisden şüphelendi ve bunun için gastroenteroloji dr una siymoidoskop çektirmemi söledi fakat bu dr erkek bende bayan dr tavsiye etmesini söledim bildiği bi dr yokmuş.
snra jinekolog drum ayşegül hnma gittim adet gecikmelerimin sebebi kilo alımımmış yumurtalık çevresinde polikover kislerinde artış varmış onun için gecikme oluyomuş acilen kilo vermem gerekiyomuş
oda ahmet beyi çok tavsiye etti ama ben genede kendimi daha rahat hissetmek için ilk tercihim bayan drdan yana kullanmak istiyorum.bana bu konuda alanında uzman iyi bi bayan dr önerebilirseniz çok memnun olucam..
emine hnm alanında uzman olması gerektiğini söledi çünkü bunu herkes göremeyebilirmiş yardımcı olursanız çok sevinicem..
uzun oldu ama kusura bakmayın a.s.
merhabalar teşekkür ederim öncelikle vakit ayırdığınız için... bende bay bayan diye ayıretmiyorum aslında ama istanbul gibi bi yerde bu konuda alanında uzman bayan dr olabilceğini düşünüyorum taktir edersiniz ki kolay bi muayne değil kendimi daha rahat hissetme açısından böyle istedim ama bulamazsam başka çare yok tabikii muayne olucam.
diğer arkadaşlar derken forumdaki diğer drlarımı kastettiniz yoksa arkadaşlaramı danışmamı önerdiniz
yardımlarınız için minnettarım sizea.s.a.s.
merhaba benimde bir sorunum var. bu ay regli oldum parça gibi şeyler geliyor fakat asıl sorunum iki gün sürdü miktar olarak çok oluyorum ama sadece iki gn sürmesi beni endişelendiriyor adet düzensizliğim yok ilaç almadığım sürece sıkıntı olmuyor grip ilacı aldığım gün azaldı ve daha sonra olmadım yumurtayı tam atamadığım için kiste dönüşür mü korkusu yaşıyorum yadımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?