doğum sonrası regl

asiriduygusal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2015
701
120
18
28
Arkadaslar dogum sonrasinda yani kırkımda çıktıktan sonra bir kez adet oldum sadece bda olmadi boyle digum sonrasi duzensizlik yasayan varmi korkuyorum yardimci olursaniz sevinirim

Kızlar ben de merak ediyorum bebeğim 16 aylık ve ben doğumdan sonra sadece 4 kez regl oldum. 3-4 ayda bir refleks oluyorum ve hala emziriyorum sizce normal mi?

Kızlar ya bende doğum yapalı 3 Ay oldu 40ım çıkalı 2 defa adet oldum bu 3. Adet oluşum ve aşırı ve pıhtılı bi lansman var acaba bi sorun olabilir mi

Arkadaslar mrb dogum yapali 7 ay oldu maalesef hala regli olmadim normalmi bu durumda olan arkadaslar varmi yardımcı olurmusunuz

Arkadaslar ben sezeryanla dogum yaptm 3 ay oldu 40im ciktktan snra 1 kez adet gordm suan gunumden 5 gun gecti cok korkuyorm bu normalmi ve bebegim mama ile besleniyo sutum yok hic gelmedi

kizlar dogum yapali 5 ay oldu ama benim 40 dan sonra ben adet gormeye basladim hemen sizce bu iyi bi durummu sezeryanla dogum yaptim

Normal merak etme bende 40imdn 12 gn sonra regli oldm ama ama ikinci reglimi 17 gun gec oldm normlms doktora gttm duzensizlk olabliyoms ilk 6 ay bende sezerynla dgum yaptm sutum yk bebegm 3.5 aylk mama ile besleniyo

Tavsiyem gitme dr a cnku ilk 6 ay regli olmayabiliyormussn hatta emziriyorsan 1 sene regli olmayabilirsin icini ferah tut stres yapma olursn tabiki korunmayi da elden birakma regli olmuyorm diye hamile kalmicaksn die bsy yok

Arkadaşlar bende sezeryanla dogum yaptım 22 ay adet olmadım doktorum normal dedi 4 farklı doktora göründüm süt hormonların cok yüksek oldugundan dedler 23 üncü ayında kızımı memeden kestim ve simdi 3 aydır düzenli adet oluyorum emzirirken 2 sene adet görmemek normalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…