Doğum sonrası saç dökülmesine çözüm bulan var mı?

Obirponcik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2016
185
129
103
33
Merhaba Eylül 2021 de dogum yaptim banyoda.vs saçlarım korkutucu şekilde öbek öbek dökülüyor çok morelim bozuluyor.. zaten cok az olan saçım yok olucak diye çok üzülüyorum 😪 çözüm bulan bu yoldan geçen var mi arkdaşlarım?

Doğum sonrası dökülmesi çok normal ve olmasi gereken de bu çünkü hamilelikte dökülmeyen saçlar hormonların etkisiyle aniden dökülüyor. Vitaminle alakası yok keza ayni durumu yaşadım 1 sene olacak anca azaldi sac dokulmem ama 6.ayda basladi dökülmeye. Sanki yolunmus gibi dökülüyordu 😒hamilelikten önceki gbi olur saçınız ekstra azalmaz

Doğum sonrası dökülmesi çok normal ve olmasi gereken de bu çünkü hamilelikte dökülmeyen saçlar hormonların etkisiyle aniden dökülüyor. Vitaminle alakası yok keza ayni durumu yaşadım 1 sene olacak anca azaldi sac dokulmem ama 6.ayda basladi dökülmeye. Sanki yolunmus gibi dökülüyordu 😒hamilelikten önceki gbi olur saçınız ekstra azalmaz
Bir damla da olsa içimi ferahlatiyor boyle duyunca.. ins en kisa zamanda durur ve eski haline döner 😔

Kes. Benim çok uzundu. Baktım her elimi atışımda avuç avuç geliyor. Kesttim. Dökülmede gitti.

kesmek ne yazık ki dökülen saç hacmini azaltıyor. internette bir seneye kadar normal diyor doğum sonrası dökülmeler için. kişisel deneyimim 15 ay kadar. elimi saçıma degdirmeye, taramaya korkar olmuştum. artık dökülmüyor, yeni çıkan kısa saçlar da görülüyor. endişe etmeyin, gecmeyecek gibi ama geçiyor. yine de kan degerlerinizin eksik olmadığından emin olun :)

kesmek ne yazık ki dökülen saç hacmini azaltıyor. internette bir seneye kadar normal diyor doğum sonrası dökülmeler için. kişisel deneyimim 15 ay kadar. elimi saçıma degdirmeye, taramaya korkar olmuştum. artık dökülmüyor, yeni çıkan kısa saçlar da görülüyor. endişe etmeyin, gecmeyecek gibi ama geçiyor. yine de kan degerlerinizin eksik olmadığından emin olun :)
Bende cidden tarayama korktum saçımı ormeye basladim taramamak icin nafile yani.. insallah cok azaldi sacim ya yarisi gitti sanki korkutucuydu. Vitamin aldim yeni başlayacağım.. ins tez zamanda durur ve yenileri gelir 😔

Aynı durumu yaşıyorum evde her yer saç banyo yapıyorum gider tıkanıyor o derece dökülüyor kime sorsam yapacak bişey olmadığını söyledi emzirme döneminde oluyormuş, maalesef ben de çok üzülüyorum....

Back
X