doğum sonrası saçlarınız döküldümü?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ela26

annesinin küçük meleği
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
1.637
0
116
Muğla
doğum sonrası saçlarım tutam tutam dökülüyo arkadaşlar sizlerin saçları nasıl hamileyken hiç dökülmüyodu bi çözüm lütfen yakında kel kalacam :)

dökülmezmi..hemde ne dökülme..zeytinyağı sarımsak,e vitamini,bepanten iğnesi karıştırarak bakıma başladım bakalım faydası olacakmı..

hemde nasıl dokuldu.avuc avuc gelıodu saclarım.o zmnlar dedım heralde hıc kalmıcak sac bende.ama sımdı bebegım 6 aylık oldu ve artık dokulmuo.daha yenı bıttı dıyebılırm dokulmesı..dogal bı surec canını sıkma.

felaket dökülüyordu,bebeğiminde benimde.
2 ay falan sürdü galiba.
sonra geçti,hala bi dünya saçım var.
korkmayın bişey olmuyor.

felaket dökülüyordu,bebeğiminde benimde.
2 ay falan sürdü galiba.
sonra geçti,hala bi dünya saçım var.
korkmayın bişey olmuyor.

bende boyatmıştım doğumdan 2 ay sonra ondan mı dedim ama demek ki onla ilgili değilmiş bi arkadaşım bebek annesini tanıdıkca saçları dökülürmüş annenin onunda annesi söylemiş tabi doğrumudur tartışılır:)

merak etmeyin kel kalmazsınız:)

bende çok korkmuştum ama toparlanıyo hemen korkmayın..

ben maske yapmıştım bol bol..iyi oldu çok şükür

aynen arkadaslar tutam tutam dökuluyo saclarım.hamıleyken de aylarda cok dokulmuştu.ben demır ve çınko eksıklıgınden dıye duydum.ama bı surec herhalde gecsın dıye beklıyorum.

kızlar bu çok normal ben dermatolağa bile gitmiştim saçlarımkıvıcık ve kedi kuyruğu gibi kalmıştı. sora 6.ayda birden çıkmaya başladı ve görüntü komediydi. alttan ıkar kıvır kıvır saçlar.
ama moralinizi bozmaım asla eskisi gibi gür olmadı. bu arada hamileyken hormonlardan dolayı hiç dökülmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…