doğum sonrası sık adet gören var mı?

gulguzeliss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
68
10
88
30
Doğum yapali 3 buçuk ay oldu. Lohusalık kanamam leke halinde 2 ay sürdü. 2 ay sonra durdu ve 11 gün sonra adet oldum 3 4 gün sürdü. 10 gün sonra tekrar 2 3 gün kanamam oldu. Yine 10 gün gecti ama yine 1 gün kanamam oldu. Sık mi adet görüyorum yoksa başka bi sebepten mi oluyo anlayamadım doktora gitcem en yakın zamanda. Böyle bir durum yaşayan var mı?
 
benim de kırkım bitti adet gördüm ve her ay düzenli bi şekilde adet görmeye devam ettim .korunma yöntemi uyguluyorsanız bazen de onlarda etkiliyor ama muhakkak dr a görünün farklı bir durum olabilir.
 
İlk adetini 5 ay sonra oldum daha sonra 40 g7n sonra oldum ve agrim oluyo buna rağmen ben bile doktora gitmeyi düsünüyorum ki sizinde bi gitmeniz lazım bence. İçiniz rahatlar normalse bile
 
Back
X