- 9 Kasım 2015
- 929
- 685
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanın hiç kimseyi incitmek gibi bir niyetim yoktu.İstemsizce gülümsedim
O arka arkaya doğum yapan kişilerin her birlikteliklerinin çok istekli olduğunu mu düşünüyorsunuz acaba
Bir çok kadın görev bilinci ile yapıyor da işte konu sahibi rol yapamıyor
Çoğumuz geçtik o yollardan bebek uyuyunca sen de uyumak istiyorsun ve o anda görmek isteyeceğin son şey bir penis oluyor
Ama kimi zaman sonra deyip geçiştiriyorsun kimi zaman hep ertelenmez deyip tek gözün açık kabul ediyorsun vs vs
Ay cnm ya hiç halim yok gibiO çocuk ordan çıkarken sizin yaşadığınız travmayi eşinizin anlaması mümkün değil. Bende normal yaptım ve işte 9 ay beklettikten. Kocanız benimki gibi doguma girse iyiymiş : D artık bebek geldi. Bu dönemler olacak. Daha ne kavgalar olacaksizin kendinizi biraz daha hızlı toparlamaniz lazım. Nasıl olacaksa o : )
Şirinlik yap barış :) adam bebek gelince 2. Plana düştü. Onunlada ilgilenmeye çalış. İlişki yaşamasan da sevdiğini belli et.Kızlar akşam kavga ettik bu sebeple
O uyudu ben sabaha kadar ders çalıştım üzüntüden uykumda gelmedi
Nasıl düzelcek bu durum
Bi önceki günde uyuya kalmışım yine küsmüştü barışmıştık sabah
:/
Şimdi akşam ne desem nasıl barışsak yada ben konuşmasam olmaz mı
Normal normal :) ama işte işin içinden nası çıkacaksın. Bir öneri veremiyorum. Sadece ilgini sıcak tutmaya çalış canım.Ay cnm ya hiç halim yok gibi
Kaçıp gitsem diyorum bazen böyle
Resmen depresifim bu aralar
ok canım ben okonuya karşıyım ayrı yatmıyorumbizde 10 aydir esimle ayri odalarda yatiyoruz bebis oldugu icin o yanimda yat diyor ama ben boyle rahatim.
ben hata yapmisim o zaman esim kiziyla oynar gezdirir guldurur ben is yaparken ilgilenirde islerini yapmaz yap dedigimde yapamam beceremem der bende alis derim ben ise gittigimde sen bakacaksin derim cunku vardiyali calisiyor benim isim ogleye kadar..ben alistirayim o zaman gec kaldim galiba..Y
ok canım ben okonuya karşıyım ayrı yatmıyorum
Çünkü çocuktan soyutlamak istemiyorum
Ve bunun karşılığınıda istediğim gibi buldum
Gece benden çok o bakıyo uyanıyo susturuyo altını değişiyo bazen mama veriyo benim çoğu kez haberim bile olmuyo
Benim ablam sizin gibi yapmıştı 7 yıl oldu hala ayrılar ve eniştem çocuğuna çok ilgisiz
Evet dedim işte lanet olsunburda cok buyuk bi hata yapiyorsun.esine sakin sogudum soguyorum deme...
Çok sağolun yaHepsi normal bir süreç canım..
İlk canım yanar, orası yeniden kapandı diye bile düşünmüştüm.
Sonra bebeğin bakımıyla süt kokarken ve eşin çok destek olmuyorsa tiksinme duygusu geliyor. Sonra yorgunluk stres ve kendini hazırlamayıp bakımsız hisseytiğinden gene aynı istememe duyguları vs..
İlk 6 ay çok yeni, alışma süreci.. Çok normal bazıları böyle yaşıyor ama sen de kendini motife et, abartmasan tenmeye çalış.
Çok geçmiş olsun..
yani bunu yapıyorsanızKaç ay oldu bahane bulma diyor
Çokta anlayışlıdır herkonuda hatta çocuğa bile benden çok ve daha iyi bakıp ilgileniyor
Ama bilmiyorum ya
O işteyken yanımda yokken özlüyorum hatta msj atıp ben hazırlıyorum onu
Ama akşam olupta gelince keşke unutsa uyusa diyorum :/
o sevgi bagini yipratmamaya calis.bazen ben esime uzun sure soylemiyom sevdigimi unutuyom valla o arada hayatim beni seviyormusun der bazen cok nadir gicikligina sevmiyom derim sakasina gercektenmi iyi bende sevmiyom der saka saka tabiki cook seviyorum derim toparlarim onlar cocuk gibi alingan bak seninkide kusmus kirilmis gonlunu alirsin..Evet dedim işte lanet olsunnapıcam şimdi
Oğlum 15 aylık sayılır,çok zor bir doğumum oldu bir gün boyu sancı çekip sezaryene girdim inan ameliyattan çıkınca sadece beni öldürün dayanamıyorum bu acıya dedim çok acıydı benim için..sonra lohusa depresyonunu baya baya yaşadım o da çok kötüydü ve inan resmen dua ediyordum istemesin eşim diye ilk beş altı ay karnım acıyo dikişlerim acıyo bide birsürü kilo sarkmış korkunç bir göbek aynı senin gibi hiç yanaşmıyordum eşimin yanına. O bana dokununca Napıyosun be diye tepki verdiğim çok oldu bir de bebeğim geceleri hiç uyumuyo okadar yoruluyordum ki. Tek istediğim uyumaktı gözüm hiçbirşeyi görmüyordu. Oğlum hala aynı gece uykusu yok ama alıştım artık inan hala eskisi gibi değilim bir ay olmasa o iş neden demem çok ta hoşuma gider ama mecburen oluyo. Bazen doktora gitsem diyorum bu konu için hangi doktora gidilir ne denir bilemiyorum. Yalnız değilsin anlayacağın ama benim geçmiyo ilk zamanlara göre daha iyi ama gene de hiç istek yok!