doğum sonrası uçak yolculuğu

benbilirim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
2.614
7
116
Diğer
kızlar kısmetse ocak bası doğum yapacagım.işimiz geregı ailelerımızden farklı sehırlerde yasıyoruz.ailemın yanında istda doğum yapmak istiyorum.ama fazla kalamam esımıde düşünmem lazım oda bebişle olmak ister hem evımde daha rahat ederım..nırmal veya sezeryanla doğum yapmama göre sizce ne kadar zaman sonra ucakla yolculuk yapabilirm.bebege bir zararı olurmu

aynı durumu yaşıyorum canım doğuda görev yapıyoruz şu an ailemin yanındayın burda doğum yapıcam inş.benim de 2 ocak beklenen doğum tarihi ben de gitmek istiyorum zaten ayrıyız şu an ve ben de çok düşünüyorum acaba uçak nasıl olur yani bebiş için bi de domuz gribi falan var of bilmiyorum ama bu konuda ben de ne yapacağımı bilemiyorum ben 2 aylıkken falan gitmeyi düşünüyorum bu arada allah yardımcımız olsun :(

bende doğumdan sonra 2 aylıkken uçak yolculuğu yapmayı planlıyorum. bebişin doktoruna sorarım o zaman gelince diye düşünüyorum. ama uçağa 7 günlükten küçük bebekleri almadıklarını biliyorum. birde bebeklerle uçarken bazı önlemler almak gerekiyor galiba uçakta uçuş talimatlarında mı okumuştum ne ama hatırlayamadım şimdi

ya bu topiği kaybetmesek de birbirimize yardımcı olsak burdan bi bilgi edinirsek falan kızlar bu konuda yardıma ihtiyacım var çok kafama takılıyo ve gitmek istiyorum ben kalmak istemiyorum burda:(

mrb kızlar derdinizin dermanı ben olabilirim.buyrunnnnnnnnnben hamileliğim riskli gectiği için ailemin yanında gecirdim ve burada doğum yaptım.(allah hepinize sağlıkla kuzucuklarınıza kavuşmayı nasip etsin)kızım haftaya pazar 55 günlük olacak ve bende doğuda görev yaptığım için uçakla evime dönücem.çocuk drumuz ile görüştüm.iniş ve kalkışlarda emzirmek şartı ile bebeklerin uçak yolculuğu zararlı değil.emzirmekte kulakta oluşacak basıncı engellediği için gerekli.emzirdikten sonra sorun yok yani.sezeryandan hemen sonrada sizin için hiç bir sorun yok.umarım size yardımcı olabilmişimdir.hepinize hayırlı doğumlar.

bende tam kulak basıncından bahsedecektim... salihas benden önce yazmış... kulak basıncı bizi bile deli gibi rahatsız ediyorken, minikleri düşünemiyorum... ama güzel bir konu açmışsınız bunun içinde tebrik ederim... :))

mrb kızlar derdinizin dermanı ben olabilirim.buyrunnnnnnnnnben hamileliğim riskli gectiği için ailemin yanında gecirdim ve burada doğum yaptım.(allah hepinize sağlıkla kuzucuklarınıza kavuşmayı nasip etsin)kızım haftaya pazar 55 günlük olacak ve bende doğuda görev yaptığım için uçakla evime dönücem.çocuk drumuz ile görüştüm.iniş ve kalkışlarda emzirmek şartı ile bebeklerin uçak yolculuğu zararlı değil.emzirmekte kulakta oluşacak basıncı engellediği için gerekli.emzirdikten sonra sorun yok yani.sezeryandan hemen sonrada sizin için hiç bir sorun yok.umarım size yardımcı olabilmişimdir.hepinize hayırlı doğumlar.

canım öncelikle cok teşekkür ederım.bizde tayıncıyız suan batıdayız ama bu ay tayın cıkacak muhmetel doğu olacak..aiilem istda doğuma oraya gidebilirimmmm ama kafama bu takıldı ya bebegıme zararı olur sa dıye bende topık actımm...eger gittigmiz yer esımım memleketıne yakın olurs aorda doğum yapar karayolu ile gecerımmm napıyım hayırlısı ile yavrularımızı kucagımıza alsak cok streslıyım

sağol canım allah bebişine uzun ömür vers,n inş. ben de emzirme gerekliliğini duymuştum ama işte şu basınç olayı tedirgin ediyor biraz gene de :( gitiikten sonra kolay olup olmadığı hakkında bilgilendirebilir misin bizi canım :)

ben iki doğuumdada 34. haftada memleketıme gıttım ve ilk bebebgım 40 gunlukken,şimdiki bebemde 2 aylıkken döndum.. ılk oğlum neredeyse her ay ucak yolculugu yaptı yasına gırene kadar..

zaten 7 gunden kucuk bebeklern ucaga bınmesı yasak.. ucagın ınış ve kalkıslarında pamuk koyarsanız kulaklarına bır sorun olmayacaktır.

her ıhtımle karsın yanınıda bıberonu,emzıgı bulunsun.. ben butun yolculuklarımda tek basımaydım ustelik.

agustosta dogumumu yaptım 15 gun oldu evıme döneli. ucakla döndüm.. kesınlıkle sorun olmuyor..

saol cedene.valla düşün düşün kafayı yıcem belirsizlıkten ama ben 40 gun kalamam 15 20 gunlukken bınsme bişiy olmaz ıns yaa
benım dr herseye serbets dıyor..ecrın sormasam daha ıyı:))

ben kesin bi bilgi veremem....aamaa o daha ufacik olacak ve dünyaya ayak uydurma cabasindayken sen ucaga bindirmek istiyosun..bence zararli olabilir..ben bile ucaga binipte uyudugumda kulaklarim mahvoluyo 4 gün kendime gelemiyorum..bide düsün onun kulaklari beyni zaten hassas...bende trye annemlerin yanina hemen gitmek istyorum ama anca 5 aylik olunca gitcem

Back
X