Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğum sonrası süt izinlerimi kullandım. İşe başlamama 10 gün kaldı. Ücretsiz izin talebini işe başladığım gün bildirsem sorun oluyor mu ? Ne zamana kadar bildirilmesi gerekiyor bilen var mı ??
ben de öğretmenim,alacağım raporları bile ben bir hafta öncesinden bildiriyorum,çünkü ona göre ücretli öğretmen vs. ayarlıyorlar bizde.ücretsiz izin için kesinlikle 1 hafta öncesinden bilgilendirmek lazım.
ben de öğretmenim,alacağım raporları bile ben bir hafta öncesinden bildiriyorum,çünkü ona göre ücretli öğretmen vs. ayarlıyorlar bizde.ücretsiz izin için kesinlikle 1 hafta öncesinden bilgilendirmek lazım.
devlet memuru isen ücretsiz izinini doğum izinleri ve kullandı isen raporlarının sonunda da alabilirsin.657 S. Kanunda de 1 hafta önceden bildirim koşulu yoktur. ancak memurlar maaşlarını peşin olarak aldıklarından eğer bu ayın maaşını aldı isen iade etmen gerekebilir. bu durumda kalmamak için (bir ay önceden) en kısa zamanda personel işleri ile iletişime geçip bildirimde bulunman gerekir.
işçi statüsünde çalışıyor isen bu kanunda da ön bildirim şartı öngörülmemiştir. peşin almadığından aylığını da da iade etmene gerek kalmaz.ancak nezaket kuralları gereği ve işyeri işleyişini planlamaları için işverenine makul süre önceden haber vermeni tavsiye ederim.
her iki halde de çalışmaya başlasan bile çalıştığın süre zarfında da süresi içinde her zaman ücretsiz izin hakkını kullanabilirsin.
ben bir kamu kuruluşunda avukatlık yapıyorum. 1 sene ücretsiz izin aldım. bebeğimi kendim büyütebildiğim için çok mutluyum. maddi imkanınız müsait ise ücretsiz izin hakkını sonuna dek kullanmanı tavsiye ederim.