doğum sonrası varisler, göğüsler, selülitler ne durumdaaa???

muslukum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
308
0
96
İstanbul
kızlar ya bende ince kılcal damar varisleri oluştu, güya doğumdan sonra geçiyordu ama geçmedi.
göğüslerim de biraz sarktı, emzirmeyi tamamen bırakınca kimbilir ne hale gelecekler!!!
selülitlerimde ok arttı, zaten beslenme düzenim çok kötü aklım hep bişeyler yemekte, hamilelikten önce niveanın selülit kremini almıştım, kullanmaya başladım bakalım sonuç ne olacak.ahmet marankininde bitkisel tarifini denemeyi düşünüyorum, deneyen var mı?
birde mide göbek kocamannn üff nasıl küülcek bunlar yaa, tabi baseni de unutmamak lazım.
siz neler yapıyorsunuz? sizde durumlar nasıl kızlarrr.eski halimize dönebilcekmiyiz?CADIARZU

benim göbeğimde biraz çatlak var yaa onun dışında sıkıntım yok, çatlak içinde krem kullanıyorum sanki biraz azaldı gibi geliyor ama tamamen bitmiş değil

Cok sükür hic catlagim yok,varisimde yok..

oglusm tek memeden besleniyor diger gögsümde sarkma olmadi

emzirdigim gögsüm digerine göre biraz daha büyük özellikle ssüt oldugunda

ama ne catlak nede sarkma ikisindede yok.zaten kimsede 6 ay evel dogum yaptigima inanmiyor..

ama ben yinede kalan 3 kilomu vermek istiyorum.

ne mutlu sana cilek :)
bu baslıktakı hersey mevcut bende catlak selulıt gobek mıde gogus sarkması...
komple bır servıse gırmem lazım durum cok vahım.
dogum sonrası kılomu verdım vermesıne ama gobek oldugu gıbı duruyo sankı can sımıdı takmısım oyle bır fazlalık var. gogusler zaten Allaha emanet..
emzırdıgım ıcın hıc bır sey yapmıyorum. (rejım gıbı)
ama emzırme sonrası cok sıkı bır dıyete gırecegım.

benimde ne çatlağım nede varisim var ama hala hamileymişim gibi göbüşüm var..(((

hamılelıgımde karnımın altında catlak olusmustu bana gore en azından
ama sımdı yok arardım aradım bulamadım :teytey:

ne catlak, ne varıs ne de selulıt yok
hatta kılomu verdım eskı halıme dondum süprizzzzz
tek sorunumuz sezeryan oldugu ıcın karnım dumduz degıl
sarkık degıl hatta korse gıydıgımde de duz ama korksesız gobus var :çok üzgünüm:

herkeste aynı dert.bende de 5 kilo ve göbek var.şimdilik çözüm olarak çok kalorili yiyecekler yemiyorum.mümkün olduğunca çok hareket ediyorum.spora başlamıştım ama karnım çok fena sancılandı 2 gün yattım.maaalesef sporda yapamıyorum.emzirme bittiğinde kabortayı düzeltmek lazım :)))
irademede çok güvenemiyorum ama bakalım.

hiç birisi yok, kilomda hamile kalmadan öncekinkinden bile 1 kg eksik, emziremediğim için göğüslerdede değişiklik yok, sadece doğumdan sonra korse kullandım bir süre onun dışında özel birşey yapmadım, benimde çilek gibi kimse 6 ay önce doğum yaptığıma inanmıyor:)) benim eski halime dönmem 40 çıkana kadar gerçekleşti, sonrasında sadece 1 kg verdim

ne mutlu size 6 kilo fazlam göbeğim ve çatlaklarım var ama benim 3 doğumum o kadar olacak ya
dünyada 2 eserim var Allahıma şükür bence değer ama tabiki elimden gelenide yapıyorum

benimde ikinci doğumum olmasına rağmen çatlağım ve varisim hiç yok yanlızca 2 kilom kaldı zayıflayınca göbeğimde eridi bu sefer erken toparladık durumu ilk hamileliğimden sonra zayıflamam 1 yılı bulmuştu

ooo masallah herkese.en kotu benim sanirim :çok üzgünüm:
benim hala 10 kilo fazlam var e dogal olarak 22 kilo alinca eritmek de zor oluyo.birde emzirince diyet de yok.gobegim coookk az var gibi ama o 10 kilo giderse o da kalmaz.bakalim kahvalti disinda ekmek yemiyorum artik.dikkat etmeye basladim.goguslere gelince maalesef dik olan hatta sutyene bile zaman zaman gerek gormedigim goguslerim sarkitlara donustuler.ama emme sureci bitince toparlar diyolar tabi eskisi olamaz da.birde selulit sorunum zaten vardi daha da artti.bitki cayi aldim daha baslamadim icmeye insallah ise yarar yararsa solerim size de.

Son düzenleme:
ahhhh ahhhhhhhsenağlamasenağlama
açmayın yaramı yaaaaa...Ben tam anlamıyla umutsuz bir vakayım...Göbek kocaman, gögüslerin ikiside neredeyse kucağıma yığılıyorkafamçokkarıştı Çatlak dersen Türkiye haritası benim karnımın yanında daha iyidir... Of offffffffffsenağlamasenağlama Ben napacağım.......

valla bayan olmak zor.Bir daha kızlık zamanlarımdaki gibi olamayacağımı anlamış vaziyetteyim.Bazı zayıf bayanlarda hiç bi sorun kalmıyo ama genelde herkeste bişeyler var.ya zaten düşününce içimizde bi insan büyüdü ve bi şekilde çıktı kolay mııı allahın mucizesi.eskisine biraaz yaklaşmak yeterli bence.o kadar da üzülmeyin düzelmeyecek bazı şeyler olabilir çünkü.özellikle çatlaklar ki ben geçeceğini zannetmiyorum.çünkü alttaki deride yırtılma oluyo. zamanla o beyazlaşıp arası doldu ve öyle kalacaktır.varisler için bilmiyorum ne gibi yöntemler var ama benim çatlak ve varisim yok çok şükür ki.ama bende de 13 kilo fazla var. göğüslerde emzirme bitti ama eski haline dönmedi maalesef ne yapılabilir araştırmam lazım.birde benimkiler küçüktü büyük olsalar göbeğimde dururdu herhalde. ama yine de mutluyum benn. anneyim çünküü.... HAMD OLSUNN RABBıME

çatlakları nasıl gideceğiz kızlarr yokmu kesin çözümü. (

malesef kızlar çatlaklar kalıcı benim daha karın bölgemde yok ama kalçamda önceden kilo alıp verdiğimden dolayı vardı hala var yani bunlarla yaşamak zorundayız :))

inanırmısın hep gögüslerimin büyük olmasını istemiştim kızken bile şimdi hamileyim yine aynı yani kimi büyük olur şikayet eder kimi küçük olur şikayet eder zor işimiz yaa en iyisi halinden memnun olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…