doğum sonrası vucütta ateş

Tutuy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
1.622
2.196
133
4,5 ay önce ölü doğum yaptım. vücudumda geçmeyen bi ateş var.uzanıp kendimi dinlediğim zamanlar anlıyorum. ve ne alakaysa yumurtlama dönemimden sonra son iki aydır rahimde ağrı ve göğüslerde de hassasiyet oluşmaya başladı. doktora gittim. kan ve idrar testi yaptık bu hafta başı .enfeksiyon filan çıkmadı .ultrason muayenesinde de herşeyin normal gözüktüğünü söyledi.

doğum yapıp benzer sorunları yaşayan varmı . tavsiye öneri vs. durumlarda bulunabilecek. acaba hormonel bi durum mu var. doktora söledim bişey demedi. adetliyken gel istersen bakalım filan dedi.

off ya en büyük zengiliğimiz sağlık .Allah daha büyük dertler vermesin .Ama yardımınıza ihtiyacım var.
lütfen konumu taşımayın. bir süre burada kalsın.

4,5 ay az bir süre değil. Farklı bir doktora da görünseniz?

Acil şifalar inşallah.

4,5 ay önce ölü doğum yaptım. vücudumda geçmeyen bi ateş var.uzanıp kendimi dinlediğim zamanlar anlıyorum. ve ne alakaysa yumurtlama dönemimden sonra son iki aydır rahimde ağrı ve göğüslerde de hassasiyet oluşmaya başladı. doktora gittim. kan ve idrar testi yaptık bu hafta başı .enfeksiyon filan çıkmadı .ultrason muayenesinde de herşeyin normal gözüktüğünü söyledi.

doğum yapıp benzer sorunları yaşayan varmı . tavsiye öneri vs. durumlarda bulunabilecek. acaba hormonel bi durum mu var. doktora söledim bişey demedi. adetliyken gel istersen bakalım filan dedi.

off ya en büyük zengiliğimiz sağlık .Allah daha büyük dertler vermesin .Ama yardımınıza ihtiyacım var.
lütfen konumu taşımayın. bir süre burada kalsın.
ben senin söylediklerini hep yaşıyorum bence normal

4,5 ay az bir süre değil. Farklı bir doktora da görünseniz?

Acil şifalar inşallah.
bikaç doktora gittim. ama küçük bi ildeyim çok fazla bi seceneğim yok .o yüzden son çare burdan da fikir alayım dedim

ben senin söylediklerini hep yaşıyorum bence normal
doğum öncesi böle şeyler yaşamıyordum .bi haylide süre geçti artık. ve endişelenmeye başladım .

sizin yaşadıklarız nelerdir peki. biraz bilgi verirmisiniz

Ates dediginiz sicaklama mi? Yoksa gercekteb mi atesiniz var olctunuz mu hic?

Her ay yasarim ayni seyleri

Ates dediginiz sicaklama mi? Yoksa gercekteb mi atesiniz var olctunuz mu hic?

Her ay yasarim ayni seyleri
işte vucudumun heryerinde bi sıcaklık var. grip olunca hissederiz ya kendimizi o şekilde.

doktorda ölçmemi söledi. hiç 40 ın üzerini görmedim .37 lerde filan genelde

Doğumdan sonra aşırı terleme filan oldu bende hala da geçmedi. Çocuk 1 yaşında.

işte vucudumun heryerinde bi sıcaklık var. grip olunca hissederiz ya kendimizi o şekilde.

doktorda ölçmemi söledi. hiç 40 ın üzerini görmedim .37 lerde filan genelde
Sicak basmasi durumu o zaman. 37 normal bir deger cunku. 37.5 tan sonrasi ates kabul edilir.

Diger belirttiginiz durumlari her ay yasarim ben duzenli bi sekilde. En nihayetinde bi dogum yaptiniz hormonlardan dolayi olabilir. Doktor dahaiyi bilirtabi

doğum öncesi böle şeyler yaşamıyordum .bi haylide süre geçti artık. ve endişelenmeye başladım .

sizin yaşadıklarız nelerdir peki. biraz bilgi verirmisiniz
rahimde ağrı oluyor ateşim çıkıyor 37.5 gibi daha yuksek olmuyor kırgınlık hafif uşutme hali gibi gögüslerde hassasiyet libidoda artış

Back
X