Yaklaşık 20 ay önce normal doğum yaptım zor bi doğumdu ve vakum uygulandı.Bebek doğduğunda kafasını görünce inanamadım.Vakum uygulamasında upuzun bir kafa olmuştu.Eşim doğuma girmişti ve ilk gördüğünde bebeğin fiziksel özrü olduğunu düşünmüs ve yıkılmıştı aynı şekilde 55 yaşında (2 cocuk dogurmus) kayinvalide şok olup suskunluğa gömüldü .anormal bir kafa uzaması.ben ise icindeki beynin artik zarar gormus olabilecegine bile inanmistim.tabi dr dahil herkes duzelecegini soyledi.1 gün sonra % 30 kadar bir duzelme farkettik 1 haftaya % 50 toparladi.bebek yattigi yerde donmeye 6. Aydan sonrada oturmaya basladiginda tamamen duzeldi gibi ama ben ilk halini bildigimden hala yamuk kisimlarini fark edebiliyorum alinda biraz cikiklik ve tepede bir yumru hafif hissediliyor.kimse benle hemfikir degil ama anneyim ben goruyorum .sonucta zeka yada baska biseyde en ufak bir sıkıntı yok.Rabbim nasıl yaratmis bu kafayi dar gecitten gecerken uzuyor sonra duzeliyor..20 aydan sonra duzelme devam edermi acaba bıngıldak kapandı artık degismez gibi geliyor bana .eminim sezeryan olsaydim düzgün bir kafasi olabilirdi normal diye bukadar ısrar ettiğim icinde kızıyorum bazen kendime.bebegi cokmu zorladık bilemiyorum