S Synmm Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2021 223 129 33 17 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Synmm #1 Hayırlı günler doğum sonrası yoğun bakıma alınmak normalmi ve neden alınır bilgisi olan varmi
gulumsebebek Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2021 9.496 12.517 198 17 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Synmm #2 Sezaryense devlet veya üniversite hastanesiyse alınır. Yok eğer normal doğumsa fazla kan kaybı olduysa komplikasyon geliştiği için alınır.
Sezaryense devlet veya üniversite hastanesiyse alınır. Yok eğer normal doğumsa fazla kan kaybı olduysa komplikasyon geliştiği için alınır.
yildizsavascisi 🌠 Kayıtlı Üye 30 Mart 2020 7.895 15.753 248 17 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Synmm #3 Synmm .!.: Hayırlı günler doğum sonrası yoğun bakıma alınmak normalmi ve neden alınır bilgisi olan varmi Genişletmek için tıkla... Bebek mi anne mi ? Anneyse normal doğum mu sezeryan mı?
Synmm .!.: Hayırlı günler doğum sonrası yoğun bakıma alınmak normalmi ve neden alınır bilgisi olan varmi Genişletmek için tıkla... Bebek mi anne mi ? Anneyse normal doğum mu sezeryan mı?
Mutluluk810 ´¯`♥ Kün Fe Yekün ♥´¯`¤ ♥ Şükürler Olsun ♥ ¤ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Eylül 2012 1.933 2.390 333 Dünyadan Uzak 18 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Synmm #4 Üniversite hastanesinde alınıyor hatta 1 gün tutuluyormuş önlem amaçlı..
S Synmm Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2021 223 129 33 18 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Synmm #5 gulumsebebek .!.: Sezaryense devlet veya üniversite hastanesiyse alınır. Yok eğer normal doğumsa fazla kan kaybı olduysa komplikasyon geliştiği için alınır. Genişletmek için tıkla... Sezeryanla doğum yaptı normali yaptiramamislar ilk defa duydugumdan sormuştum devlet hastanesinde yaptı doğumu
gulumsebebek .!.: Sezaryense devlet veya üniversite hastanesiyse alınır. Yok eğer normal doğumsa fazla kan kaybı olduysa komplikasyon geliştiği için alınır. Genişletmek için tıkla... Sezeryanla doğum yaptı normali yaptiramamislar ilk defa duydugumdan sormuştum devlet hastanesinde yaptı doğumu
gulumsebebek Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2021 9.496 12.517 198 18 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Synmm #6 Synmm .!.: Sezeryanla doğum yaptı normali yaptiramamislar ilk defa duydugumdan sormuştum devlet hastanesinde yaptı doğumu Genişletmek için tıkla... Bende üniversite hastanesinde yapmıştım canım doğumu 1 gece tuttular yoğun bakımda tedbir amaçlı yapıyolar
Synmm .!.: Sezeryanla doğum yaptı normali yaptiramamislar ilk defa duydugumdan sormuştum devlet hastanesinde yaptı doğumu Genişletmek için tıkla... Bende üniversite hastanesinde yapmıştım canım doğumu 1 gece tuttular yoğun bakımda tedbir amaçlı yapıyolar
S Synmm Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2021 223 129 33 18 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Synmm #7 gulumsebebek .!.: Bende üniversite hastanesinde yapmıştım canım doğumu 1 gece tuttular yoğun bakımda tedbir amaçlı yapıyolar Genişletmek için tıkla... Öğrenmiş olduk bu vesileyle :)
gulumsebebek .!.: Bende üniversite hastanesinde yapmıştım canım doğumu 1 gece tuttular yoğun bakımda tedbir amaçlı yapıyolar Genişletmek için tıkla... Öğrenmiş olduk bu vesileyle :)