Doğum sonrası

ZeliStorm

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
6
Herkese merhaba ben 2 aylık doğum yapmış taze bir anneyim. Hamile olduğumu öğrendikten sonra eşim ile aramıza cinsellik bakımından soğukluk girdi çok çok yoğun çalışıyor gün oluyor 13 14 saati buluyor belki daha fazla çalışması bebeği öğrendikten sonra bana karşı uzak bunu çok kez dile getirdim hamileyken bana her seferinde çocuğu hissediyorum karnında bu da beni rahatsız ediyor diyordu önceden iki günde bir beraberlik yaşardık iki gün yapmasak şişer boşalma isteği olurdu ama artık yok bunu dile getire getire kendimden utanmaya başlamıştım hamileliğin verdiği psikoloji ile beni beğenmediğini arzulamayıp cekici bulamadığını düşünüp çok ağladığım zamanlar oldu mesele birlikte olmakta değildi sadece beni arzulamasıydı ama her seferinde çok yorgunum hissediyorum vs derdi bebek doğdu bugün 58 gün oldu kanamam kalmadı zaten kanama yok gibiydi 3 gün var 4 gün yok şeklinde ilerliyordu geçen gün ağdaya gittim bilerek ben duşa giriyorum dedim tamam dedi bekledim ama hiçbir şey olmadı ve artık daha fazla canım sıkıldı çocuktan sonra da aynı şekilde devam ediyor biz daha 2 yıllık evliyiz gece uyuduğumuz yerde affedersiniz kalkıyor hissediyorum ama herhangi bir şey olmuyor yanaşmıyor hissetmiyorum bu durum o kadar canımı sıkıyor ki uzaklaştım kendisinden hamilelik sürecinde defalarca kez konuştum artık bu konuyu konuşmak bile istemiyorum yoruldum sürekli aynı konuyu açmaktan utanıyorum istiyorum ki yeni yeni gecelikler fantezi elbiseleri alayım süsleneyim ama adamda tık yok doğumdan sonra daha da üstüme düşüyor yorulduğumu yıprandığımın çok farkında elinden gelenin fazlasıyla yüküme ortak olmaya çalışıyor beni mutlu etmek için çabalıyor ama cinsellik olmayınca ondan uzaklaşıyorum amacım illa bir şeyler yaşamak değil ama arzulanmadığımı hissetmek beğenilmediğimi düşünmek beni çok üzüyor mesafeliyim kendisine birkaç gündür uzağım başka bir konu üzerine kızmıştım kendisine o o konudan kaynaklı uzağım sanıyor ama değil karı koca hayatımız yok kimse ile paylaşamıyorum artık ilk adımı atmak istemiyorum soğumuş gibi hissediyorum ona karşı artık bana yaklaşmak istese ben istemiyorum içim almıyor bana bu duyguları hissettirdikten sonra bir şeyler yaşamayı aklıma türlü türlü şey geliyor beni aldatıyor mu yoksa kendini mi tatmin ediyor diye aldatamaz çünkü her şeyi açık hesapları şifreleri vs ben yaparım ama o yapmaz öyle ki bana bağlı çalıştığı ortamı insanları biliyorum eşler aileler olarak görüşüyoruz kendi kendine tatmin etse bilirim birkaç defa sordum yemin etti artık çok sıkıldım ben bu durumdan

Hallahalla şu ülkenin erkeklerinin hamilelik ve bebek konularında akıl sır erdiremediğimiz bir sorunu var.neredeyse her konu hamile kaldıktan, doğumdan sonra.nerede ne hata yapılıyor anlayamıyorum doğrusu.eee cinsellik özüne bakarsan hamile kalmak, bebek yapmak için zaten.bu ikisini niye aynı klasmanda göremiyor bu salaklar?.eskiden 10 çocuk yapıyordu insanlar.onlar erkek değil miydi yani? 40 ının çıkmasını zor bekliyormuş demek ki adamlar 10 çocuk yapmaya yetişebildiklerine göre.

valla konusmaktan baska caresi yok. onun dısında erkekler çişi geldiğinde de cinsel organları sertleşiyor. ben de esimi defalarca uyurken öyle gördüm.. saf ben halleniyor sanıyordum en son sordum çişim var dedi cucuk

bu konuyu aydınlatmak istedim.. geri kalanlar için konusacaksınız. kimse biri sadece iyi biri diye evli kalmaz.. çok sükür bir sağlık sorunu yoksa neden genç yasta sekssiz kalalım?

bir de ya aynı seyi bir kadın yapsa erkek dağa tasa “kadınlığını yapmıyor” diye ilan etmisti. erkek yapınca biz aptal gibi saklıyoruz.

Ay bunu bende şimdi öğrendim üzdü dün bir patlama noktamız oldu başka bir konu üzerinden ve tartıştık üzücüde olsa anneme yansıttım annemde sizler gibi düşündüm en son alttan alttan söyledi karını ilgisiz bırakma öp sarıl sürekli sevdiğini belirten mesajlar at gibi sanıyorum ki dün fark etti yaklaşmaya çalıştı ama benim içimden gelmedi gibi ya zaten hastayım

Ay bunu bende şimdi öğrendim üzdü dün bir patlama noktamız oldu başka bir konu üzerinden ve tartıştık üzücüde olsa anneme yansıttım annemde sizler gibi düşündüm en son alttan alttan söyledi karını ilgisiz bırakma öp sarıl sürekli sevdiğini belirten mesajlar at gibi sanıyorum ki dün fark etti yaklaşmaya çalıştı ama benim içimden gelmedi gibi ya zaten hastayım
Resmen onlar kadın biz erkek olmuşuz gibi hissediyorum tüm erkeklerde hemen hemen aynı sorun var aksi gibi dün yeni doğum yapan arkadaşımın eşi karısının bir an önce kanamasının bitmesini bekliyormuş bahsetti kaldım mal gibi dün biraz aştık gibi anladı gibi bu konuları da bakalım

Onların da saklayanı var şimdi.cinsiyetcilik yapmak doğru değil.görmüyor musun vajinismus konularında yıllarca yapamayan kadınlar var.hâlâ eşim çok anlayışlı, sabırlı cart curt deyip duruyorlar.ben 10 seneyi bile okudum burada.ben beklemem o ayrı mesele.

Tamamen sizin ilişkinize özel yazmiyorum yanliş anlamayın.bu konuda genel düşüncelerimi yazmak istiyorum.Bu işler böyle itekleye itekleye olmaz kardeş be.baştan ona göre seçecektiniz.adamın içinde yok içinde.niye bu tarz gereksiz evliliklerde bu kadar israr ediliyor bilmem.eee boşanın yani.aynı saçmalığı erkekler de yapıyor.evde maşllah küfür kıyamet gırla gidiyor her akşam o hâlde yaşamaya devam ediyorlar.yıllarca kadına dokunmuyor, soğuyor yine boşanmıyor.sanki koyu Yahudi falanız da boşanmak yasak gibi davranıliyor.bazı insanlarda romantik ilişki yürütebilecek kapasite yok işte.vermeyince mabut neylesin Mahmut derler.

Son düzenleme:
bazı erkekler kadınlar gibi lohusalık psikolojisine giriyor. Eşlerini artık kadın olarak değilde anne olarak görebiliyorlar. Birde göğüslerinde süt olunca daha bir garip hissediyorlarmış arkadaşımın eşi öyle olmuştu. Emzirme sürecinde epey sknt olmuştu aralarında, Belki eşinizin durumu da böyledir. Ama sizde daha 2 aylık yeni doğum yapmışsınız biraz erken gibi bana göre.

ayy doğru ben yükselmisim biraz

olsun kız hasta olsan da cilveleşin. erkeğin tansiyonunu hep yüksek tutacaksın biz de doğumdan sonra 3 ay falan ilişkiye girmedik.. yani bir kez girdik ağrı ve kanama olunca korktuk ama sürekli cikveleştik sonra doktora gittim gerisi düzeldi zaten

ama mesela benim esim de çok der bana cocuktan sonra hiç yanaşmıyorsun, hep ben talep ediyorum diye. konusarak çözülür bence, senin esin anlamadı olayı büyük ihtimalle

`