Herkese merhaba ben 2 aylık doğum yapmış taze bir anneyim. Hamile olduğumu öğrendikten sonra eşim ile aramıza cinsellik bakımından soğukluk girdi çok çok yoğun çalışıyor gün oluyor 13 14 saati buluyor belki daha fazla çalışması bebeği öğrendikten sonra bana karşı uzak bunu çok kez dile getirdim hamileyken bana her seferinde çocuğu hissediyorum karnında bu da beni rahatsız ediyor diyordu önceden iki günde bir beraberlik yaşardık iki gün yapmasak şişer boşalma isteği olurdu ama artık yok bunu dile getire getire kendimden utanmaya başlamıştım hamileliğin verdiği psikoloji ile beni beğenmediğini arzulamayıp cekici bulamadığını düşünüp çok ağladığım zamanlar oldu mesele birlikte olmakta değildi sadece beni arzulamasıydı ama her seferinde çok yorgunum hissediyorum vs derdi bebek doğdu bugün 58 gün oldu kanamam kalmadı zaten kanama yok gibiydi 3 gün var 4 gün yok şeklinde ilerliyordu geçen gün ağdaya gittim bilerek ben duşa giriyorum dedim tamam dedi bekledim ama hiçbir şey olmadı ve artık daha fazla canım sıkıldı çocuktan sonra da aynı şekilde devam ediyor biz daha 2 yıllık evliyiz gece uyuduğumuz yerde affedersiniz kalkıyor hissediyorum ama herhangi bir şey olmuyor yanaşmıyor hissetmiyorum bu durum o kadar canımı sıkıyor ki uzaklaştım kendisinden hamilelik sürecinde defalarca kez konuştum artık bu konuyu konuşmak bile istemiyorum yoruldum sürekli aynı konuyu açmaktan utanıyorum istiyorum ki yeni yeni gecelikler fantezi elbiseleri alayım süsleneyim ama adamda tık yok doğumdan sonra daha da üstüme düşüyor yorulduğumu yıprandığımın çok farkında elinden gelenin fazlasıyla yüküme ortak olmaya çalışıyor beni mutlu etmek için çabalıyor ama cinsellik olmayınca ondan uzaklaşıyorum amacım illa bir şeyler yaşamak değil ama arzulanmadığımı hissetmek beğenilmediğimi düşünmek beni çok üzüyor mesafeliyim kendisine birkaç gündür uzağım başka bir konu üzerine kızmıştım kendisine o o konudan kaynaklı uzağım sanıyor ama değil karı koca hayatımız yok kimse ile paylaşamıyorum artık ilk adımı atmak istemiyorum soğumuş gibi hissediyorum ona karşı artık bana yaklaşmak istese ben istemiyorum içim almıyor bana bu duyguları hissettirdikten sonra bir şeyler yaşamayı aklıma türlü türlü şey geliyor beni aldatıyor mu yoksa kendini mi tatmin ediyor diye aldatamaz çünkü her şeyi açık hesapları şifreleri vs ben yaparım ama o yapmaz öyle ki bana bağlı çalıştığı ortamı insanları biliyorum eşler aileler olarak görüşüyoruz kendi kendine tatmin etse bilirim birkaç defa sordum yemin etti artık çok sıkıldım ben bu durumdan