doğum sonrası

yabangulumZ

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
9.722
23
683
42
Malatya
merhaba doktor bey;
ben kasım 11 de, 2,5 ay önce sezeryanla doğum yaptım.sorunum şu ilişki sırasında canım çok yanıyor sanki yara varmışta oraya değiyormuş gibi.sezeryanla bi alakası varmıdır bunun cevaplarsanız sevinirim.
şimdiden teşekürler.

merhaba doktor bey;
ben kasım 11 de, 2,5 ay önce sezeryanla doğum yaptım.sorunum şu ilişki sırasında canım çok yanıyor sanki yara varmışta oraya değiyormuş gibi.sezeryanla bi alakası varmıdır bunun cevaplarsanız sevinirim.
şimdiden teşekürler.

Yeni doğum yapmış kadınlarda özellikle de emziriyorsa isteksizlik, kuruluk ve ilişki sırasında ağrı yanma olabilmektedir. İlişki öncesinde Durex veya OK in masaj jeli olarak marketlerde de satılan ürününü kullanabilirsiniz.

Yeni doğum yapmış kadınlarda özellikle de emziriyorsa isteksizlik, kuruluk ve ilişki sırasında ağrı yanma olabilmektedir. İlişki öncesinde Durex veya OK in masaj jeli olarak marketlerde de satılan ürününü kullanabilirsiniz.

teşekür ederim cevabınız için,zaten doktora gittim muayene oldum her hangi bir problem yoktu.yinede doktorum ne olur ne olmaz diye smear örneği aldı.

dogum yapalı 1sene oldu ama dikiş üstümde sag tarafında hem sertlik hemde şişlik var antibiyotik kullandım şişlik biraz indi ama tam geçmedi fıtık olma ihtibali varmı acaba:53:

sezaryan dogumda dikiş yerlerinin aynı yöne dogru dikilmesinden dolayı dikiş üstü şişlige ve serlige sevep olabilirmi büyük tuvalete çıkamadıgım zaman şişlik ve sertlik daha çook oluyo

merhaba bende korunma yöntemi sormak istiyorum
kendime ne adetli ne onun haricinde ağır kaldırma konusunda hiç dikkat etmem ve çok çok zorlu bi doğum geçirdim normal doğuma ramak kala sezeryan oldum o yüzden spiralden korkuyorum da aynı zamanda

eşimin korunmasına çok güvenmiyorum
hap uygunmuduru acaba?yan etkileri var mıdır?özel satın alabileceğim,iz isteksizlik tüylenme gibi yan etkileri olmayan bi hp var mı?neye göre kullanacapız?

merhaba bende korunma yöntemi sormak istiyorum
kendime ne adetli ne onun haricinde ağır kaldırma konusunda hiç dikkat etmem ve çok çok zorlu bi doğum geçirdim normal doğuma ramak kala sezeryan oldum o yüzden spiralden korkuyorum da aynı zamanda

eşimin korunmasına çok güvenmiyorum
hap uygunmuduru acaba?yan etkileri var mıdır?özel satın alabileceğim,iz isteksizlik tüylenme gibi yan etkileri olmayan bi hp var mı?neye göre kullanacapız?

Muayene olmanız ve sonucuna gore kullanılacak yönteme Doktorunuzla karar vermeniz daha uygun olacaktır

Back
X