Benim konu gerçekten çok uzun kısa ve öz anlatmaya çalışacağım oğlum 15 ayını doldurdu 9 buçuk haftalikta hamileyim ilk doğumum 15 gün erken oldu evde suyum geldi doktor çok daha erken almak istiyordu sezeryanla karaciğer enzimlerim yükselmişti büyük risk taşıyordu anı kalp durumu oluyormuş yani anı bebek ölümü çok şükür o süreci günde 2 3 kez kalp atışını dinleyerek geçirdim baya bi stresliydi sancim vardı ama hissetmiyordum 5 6 saat bekledik ve gece sezeryanla alındım kalp atışı hızlanmıştı bebegimin hastalık oldugundandan genel anestezi yapılmadı o daha zordu herşeyi görmek hissetmek neyse çok şükür bebeğimi gördüm ama yanıma getirmediler 2 saat sonra çok fena bi kanama geçirdim olayın detayları çok daha fena çok çok zordu ölümden döndüm şimdi yine ikinci hamilelikte de olabileceği söyledi doktor bu sefer kurtulma riski azmış veya rahimi alabilirlermiş merak ediyorum sizin de veya tanidiginuzida başına geldi mi rahim kasılmamasi diye geciyo hastalikmis benim rahmimle almamalıymış biz o zaman hep doktoru suçlamıştık.