- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 38
- Konu Sahibi kucukelma30
-
hayır cidden anlamadım bende çok saçma değil mi neden böyle yapsın ki diyorum e nasıl belli değil diyorum sonra.hayır benim için de çok önemli bir konu değil ama böyle demesi dikkatimi çekiyor sürekli.3 aylıkken anlarım ama bu kadın 5 ayı geçmiş.ne enteresan insanlar var yaa...Usg ile bakılırken bile orda bebeğin ne kadarlık olduğu yazıyo hadi satı bilmiyo doktor ekrandaki tarihi yazınca bile otomatik doğum tarihi çıkıyo. Kk bile satı girince çıkıyo doktor da mı çıkmıcak. Söylemiyodur bende 3 aylık olmadan kimseye söylemiyorum mesela.
Sen bide iş arkadaşım demişsin doğum izni için iş yerine tahmin doğum tarihini bilmiyosa önemli değilse nasıl vercek ki o biliyodur sonuçta tahmini bi tarih veriliyor hiç mi çocuğum şu tarihte doğcak ne zamana denk geliyo falan diye hesap yapmamıştır. Ama söylemiyosa da bişey biliyodur belkihayır cidden anlamadım bende çok saçma değil mi neden böyle yapsın ki diyorum e nasıl belli değil diyorum sonra.hayır benim için de çok önemli bir konu değil ama böyle demesi dikkatimi çekiyor sürekli.3 aylıkken anlarım ama bu kadın 5 ayı geçmiş.ne enteresan insanlar var yaa...
zaten otomatik hesaplanmıyor mu?yok o merak etmiyor gibi konuşuyor benim tahminime göre şu tarihler olur diyor.anlamadım valla.Benim doktorum beş haftalıkken sata göre hesaplayıp söyledi doktoru neden söylemiyor ki anlamış değilim :/ ayrıntılı sormuş mu hiç ? Olmadı internetten hesaplasın ama doktorunun bunun bilgisini vermesi gerekiyor
çok erkense evet anlarım ama artık 5-6 aylık hamile ise ne bilim ya yazmaması tuhaf yani.zaten o da sorgulamıyor bana söyleyince ben tuhafsadım sadece.Bemim henüz yeni gebeliğim ama benim usgde de sedece bebğin haftaı yazıyor eve gelince dikkatimi çekti ilk çocuğumda yazıyordu tahmini doğum tarihi ama erken diye sanırım hem söylemedi hemde yazmadı diye düşündüm
bilemiyorum valla ne zaman konu olsa sorsam bizimki daha belli değil o kısmı boş diyor.kendi tahminini söylüyor.nasıl görülmüyor orada yazıyor diyorum yok yazmıyor diyor.ya doğrudur belki ama ne bilim hiç duymadım böyle bişe o yüzden sordum.Sen bide iş arkadaşım demişsin doğum izni için iş yerine tahmin doğum tarihini bilmiyosa önemli değilse nasıl vercek ki o biliyodur sonuçta tahmini bi tarih veriliyor hiç mi çocuğum şu tarihte doğcak ne zamana denk geliyo falan diye hesap yapmamıştır. Ama söylemiyosa da bişey biliyodur belki
Bak bende cinsiyetini söylemicem doğunca bilicek herkes yani değişik düşüncelerde oluyo insanların içinde. Benim haklı sebeplerim var belki onunda vardırbilemiyorum valla ne zaman konu olsa sorsam bizimki daha belli değil o kısmı boş diyor.kendi tahminini söylüyor.nasıl görülmüyor orada yazıyor diyorum yok yazmıyor diyor.ya doğrudur belki ama ne bilim hiç duymadım böyle bişe o yüzden sordum.
belki...ben hiç öyle düşünmedim hiç saklamadım valla hiç bir şeyimi o yüzden garip buluyorum.Bak bende cinsiyetini söylemicem doğunca bilicek herkes yani değişik düşüncelerde oluyo insanların içinde. Benim haklı sebeplerim var belki onunda vardır
bende inanırım nazara başıma gelmeyen kalmamıştır bu yüzden ama ne bilim yine de saklayamıyorum kötü bişe olur diye yorumlayıp ay söylemeyim diyemiyorum.bu kadında her şeyini saklayan bir tip.ama Allah aşkına doğum tarihine de mi nazar değecek yani:) öylesine sorduğum konu gelince konuştuğumuz bir konuya dikkatimi çekmeye başladı artık sürekli belli değil diyerek...Ben nazara inanırım ve ciddende bana hemen tesir ediyo. Yaşayarak tecrübeyle sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?