- Konu Sahibi herhangibiri
- #41
14 Şubat kadın
7 agustos erkek
Kova Burcu Üçüncü Bölüm (Kadın): 10 şubat ile 19 şubat tarihleri arasında doğan kadınların burcu Kova, yıldızı Zühal Ay'a bakar durumdadır.
Üçüncü bölümün kadınları beyaz tenli, kalınca dudaklı ve güzel yüzlüdürler. Saçları siyahçadır. Orta boylu ve güzel gerdanlıdırlar.
Hem şehvetperest hem de hilekarlığa müsaittirler. Aynı zamanda tembel vede unutkandırlar. Herkes tarafından çok sevilirler. Buna suratlarının tatlı bakışları sebep olabilir. Yardımı sevdikleri halde eğer teşekkür veya iltifat görmezlerse bayağı sinirlenirler. Eh ne de olsa haklılar. seyahat delisi denecek kadar seyahati severler.
Sağlık açısından sinir rahatsızlıkları ve melankoli dertleri olabilir.
Renk olarak ise beyaz, mavi, açık sarı ve açık yeşil renkli elbiselerle, ziynet olarakta kristal veya zafir taşlı yüzüklerle tam bir uyum içinde olabilirler.
Meslek olarak tüccar, doktor, imalatçı ve insanlığa faydalı her işte başarılı olabilirler. Kendileri sebat edip kendilerini işlerine verdikleri takdirde başaramayacakları iş yoktur.
------------------
Aslan Burcu İkinci Bölüm (Erkek): 3 Ağustos ile 13 Ağustos tarihleri arasında doğan erkeklerin burcu Aslan, yıldızı Güneş, müşteri yıldızına bakar haldedir.
Ten olarak bu bölümün erkekleri sarıya çalan beyaz tenli, uzun boylu ve geniş göğüslü olurlar. Saçları da kırmızıya çalan kumral rengidir. Vücutları atletikdir.
Çabucak kızıp ortalığı dağıtabilirler. Biraz zamanla kızgınlıkları da geçebilir. Diğer bölümlerde de olduğu gibi başlarında veya gözlerinde bir alamet olabilir. Ruh olarak daima genç kalırlar. Kolay kolay ihtiyarlığı kabul etmezler. Arkadaşlıkları çok güzeldir. Arkadaşları için canlarını verecek kadar severler. Gençliklerinde mal sahibi olurlar. Fakat suça karşı çok istidatları olduğu için başları çok derde girebilir. Çocuk olarak hem erkek hem de kız çocuğu sahibi olabilirler. Ama çocuklarından yana pek hayır görmezler.
İkinci bölümün erkeklerinin dikkat etmesi gereken önemli hususlardan birisi kırmızı tenli bir kadından zarar ve ziyan görme tehlikesidir. Ayrıca bu bölümün erkekleri kesinlikle tarım ve ziraatte çalışamaz.
İkinci bölümün renk uyumu ise mavi yeşil ve kırmızı renkli elbiselerle, ziynet olarakta elmas ve yakut taşlı yüzüklerle uyum sağlayabilirler.
Meslek olarakta kuyumculuk, güzel sanatların herhangi bir dalı, hukukçu, müdür, bankacı tezgahtar ve işçi olabilirler.