• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum ve bayram

prettywoman89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
1.628
857
123
Merhaba arkadaşlar ben 39. Haftamı bitiriyorum hamileyim doktorum çatı muayenesi yaptı 1 2 cm açıklık var perşembe sabah gel yatış yapabiliriz dedi bayramdan önce olur mu doğumum sizce babam ve kardeşim bayrama yanıma gelmek için bilet alacaklar doktoruma güveniyorum ama yanılıyo olabilir mi doğum gecikirmi açılma başlamış olsa da? Teşekkür ederim şimdiden cevaplar için

Suni sancı verirlerse kabul etmeli miyim sizce yani kolay olur mu doğumum tam günü gelmediyse yani bayramdan önce olması çok iyi olur ama zorlamış mı oluruz bilemiyorum ki
benim de gittiğimde sancı yoktu sadece nişan geldi 1-2 cm açıklık vardı tamamen suni sancı ile yaptım ama herkese göre değişiyo acı eşiğine bağlı mesela ben çok kolay yaptım....sana tavsiyem sancı her geldiğinde ıkın sızlanma sakin ol ben 2 saatte doğurdum hiçbir sancıyı es geçmedim.....suni sancunın zararı olmaz zaten açılma olmuş gününde gelmiş...dr na güven

benim de gittiğimde sancı yoktu sadece nişan geldi 1-2 cm açıklık vardı tamamen suni sancı ile yaptım ama herkese göre değişiyo acı eşiğine bağlı mesela ben çok kolay yaptım....sana tavsiyem sancı her geldiğinde ıkın sızlanma sakin ol ben 2 saatte doğurdum hiçbir sancıyı es geçmedim.....suni sancunın zararı olmaz zaten açılma olmuş gününde gelmiş...dr na güven
Bende de sancı yok ama açılma varmış inş kolay olur benim doğumum da normal doğumu çok istiyorum çünkü, suni sancı almadan olur mu bilemiyorum tabi perşembeye kdr beklicez belki sancım gelir doktor bol bol yürü dedi açılma hızlansın diye sanırım

Bende de sancı yok ama açılma varmış inş kolay olur benim doğumum da normal doğumu çok istiyorum çünkü, suni sancı almadan olur mu bilemiyorum tabi perşembeye kdr beklicez belki sancım gelir doktor bol bol yürü dedi açılma hızlansın diye sanırım
hımmm evet açılmayı hızlandırsın diye dedi büyük ihtimal...sen tavsiyelerine uy...inşallah suniye gerek kalmaz ola ki gelmezse dr suni sancı verir açılma olduktan sonra uzatmaz....inşallah istediğin gibi normal kolay bi doğumla bebişini sağlıklı kucağına alırsın

Merhaba arkadaşlar ben 39. Haftamı bitiriyorum hamileyim doktorum çatı muayenesi yaptı 1 2 cm açıklık var perşembe sabah gel yatış yapabiliriz dedi bayramdan önce olur mu doğumum sizce babam ve kardeşim bayrama yanıma gelmek için bilet alacaklar doktoruma güveniyorum ama yanılıyo olabilir mi doğum gecikirmi açılma başlamış olsa da? Teşekkür ederim şimdiden cevaplar için
Allah yardımcınız olsun. Açılma başladıysa doğum yakındır. Benim doğumumda 20 dk suni sancı verildi. Sonra kestiler. Normal doğum istiyordum bende çok ama sezeryan oldum.Yürüyüş açılma için bulunmaz nimet yer çekimi vs açısından. Allah kolay kurtarsın sizide..:KK39::KK39:

Bayram evlattan daha mı önemli, bırakın gelsin bebiş artık çıkmaya hazır demek ki :KK22::KK15::KK15::KK15:
Onu demek istemedim yani bebek geç gelirse babamlar 12 saat yol gelip sonra bebeği görmeden geri dönerler mi diye merak ettim bayramdan sonra geri dönmek zorundalar çünkü iş ve okul yüzünden. Açılma var demek doğum yakın demek midir doktorum öyle dese de emin olamadım bi sorayım dedim.

Back
X