Doğuma Hazırlık Doğum ve Sonrası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

atessila

Kuşkunun olduğu yerde, özgürlük vardır.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
932
2.010
53
Arkadaşlar merhaba, şimdi bana 'ne kadar cahilsin' diyecekler vardır ama çok merak ediyorum :)) Doğum olduktan sonra herhangi bir sıkıntı yoksa hastanede yaklaşık ne kadar kalınır? Yani bir gün ya da birkaç saat mi? Bir de bebek doğduktan ve kontroller gerçekleştikten sonra bebek hep annenin yanında kalır mı? Bu iki konuyu çok merak ediyorum. Deneyimli annelerin cevabı için şimdiden teşekkürler :)))

Normal doğum 1 gece, sezerayan 2 gece..Bebek hep yanınızda sadece topuk kanı filan alınıyor o zamanlar alıyorlar..

Normal doğum 1 gece, sezerayan 2 gece..Bebek hep yanınızda sadece topuk kanı filan alınıyor o zamanlar alıyorlar..
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Çok merak ettiğim bir meseleydi. Heyecan işte, bebeğim hiç yanımdan ayrılmasın, hemen eve gelelim istiyorum :)))

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Çok merak ettiğim bir meseleydi. Heyecan işte, bebeğim hiç yanımdan ayrılmasın, hemen eve gelelim istiyorum :)))
canım arkadaş çok güzel cevap vermiş.. genelde bir sıkıntı olmadıkça dediği gibi normal doğum 1 gece, sezaryen 2 gece kalıyor.. çok nadir durumlarda gece normal doğum yapmış anneleri diğer gece yatırmadan çıkardıklarını da duymuştum..

arkadaslarin dedigi gibi aynen canim 2.5 ay oldu bende dogum yaptim hemsireyim ayni zamanda.bebegim fazla kilo kaybettigi icin 3 gece kalmak zorunda kaldim hastanede.boyle uzucu durumlar.yasamassin insallah

Teşekkür ederim cevaplarınız için. İnşallah normal bir süreç yaşarım ben de :))

insallah.bebisiniz icin bebek sekeri yaptirmayi.dusunurseniz sabundan sekerler yapiyorum yardimci olurum sizetabi 1 aydan az zamaniniz kalmadiysa malum yeni anneyim

Doğuma daha çok zaman olduğu için açıkçası herhangi bir plan yapmadım. Daha doğrusu ne yapılır onu da bilmiyorum :)) Son aylarımda seve seve yardım alırım :)))

tabiki yardimci olurum merak ettiklerin olursaseker icinde baslik actim ayri kizima yaptigim seyleri ordan gorebilirsin kendi tacimi terligimi bile yaptimgerci yorgunlukla o an aklina gelmiyo onlari kullanmak ama olsun dedigim gibi zamani bol birakirsan bana degisik seyler hazirlayabiliriz bebegine

canım en güzeli normal doğum tabi ki...
hem hastaneden çabuk çıkarsın hem de çabuk toparlanırsın
gerçi benim gibi ilk çocuğa hamile olanlar ve korkusu olan anneler de var

canım en güzeli normal doğum tabi ki...
hem hastaneden çabuk çıkarsın hem de çabuk toparlanırsın
gerçi benim gibi ilk çocuğa hamile olanlar ve korkusu olan anneler de var
Aynıyız seninle. Ben de korkuyorum valla. Ama bi deli kuvveti geleceğine inanıyorum o sırada :) Allah yardım eder korkma.

valla gozunuzu korkutmak istemem arkadaslar ama gercekten cok zor.bi olay.ben hem 8 saat sanci cektim hemde sezeryan oldum.2 dogumu birden yasadim.artik yalvardim dogurtun beni diye ama 10 15 gun. sonra hicbiseyim kalmadi.melegimde en guzel hediyem tabi

Aynıyız seninle. Ben de korkuyorum valla. Ama bi deli kuvveti geleceğine inanıyorum o sırada :) Allah yardım eder korkma.
korku bende de var
allah hayırlı ve sağlıklı doğular nasip etsin canım...
benim dezavantajım yanımda hiç akrabam yok
eşimin ailesi de uzakta

sezeryanda dikişler kalıcı mı

yani daha 2.5 ay oldu dogum yapali iz.kaliyo tabiki ama dikis ipini sorduysan kendi kendine kayboluyo zaten en disi ice dogru dikiyolar

yani daha 2.5 ay oldu dogum yapali iz.kaliyo tabiki ama dikis ipini sorduysan kendi kendine kayboluyo zaten en disi ice dogru dikiyolar
eşim ''izler ömür boyu kalıcı demişti
ama doktor da sezeryan yapabiliriz bebek ters duruyor dedği için sormak istedim

izlere gelincede zamanla rengi aciliyomus ama tabi diger dogumlardada sezeryan oluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…