Çok teşekkür ederim cevabınız için. Çok merak ettiğim bir meseleydi. Heyecan işte, bebeğim hiç yanımdan ayrılmasın, hemen eve gelelim istiyorum :)))Normal doğum 1 gece, sezerayan 2 gece..Bebek hep yanınızda sadece topuk kanı filan alınıyor o zamanlar alıyorlar..
canım arkadaş çok güzel cevap vermiş.. genelde bir sıkıntı olmadıkça dediği gibi normal doğum 1 gece, sezaryen 2 gece kalıyor.. çok nadir durumlarda gece normal doğum yapmış anneleri diğer gece yatırmadan çıkardıklarını da duymuştum..Çok teşekkür ederim cevabınız için. Çok merak ettiğim bir meseleydi. Heyecan işte, bebeğim hiç yanımdan ayrılmasın, hemen eve gelelim istiyorum :)))
Aynıyız seninle. Ben de korkuyorum valla. Ama bi deli kuvveti geleceğine inanıyorum o sırada :) Allah yardım eder korkma.canım en güzeli normal doğum tabi ki...
hem hastaneden çabuk çıkarsın hem de çabuk toparlanırsın
gerçi benim gibi ilk çocuğa hamile olanlar ve korkusu olan anneler de var
korku bende de varAynıyız seninle. Ben de korkuyorum valla. Ama bi deli kuvveti geleceğine inanıyorum o sırada :) Allah yardım eder korkma.
sezeryanda dikişler kalıcı mıvalla gozunuzu korkutmak istemem arkadaslar ama gercekten cok zor.bi olay.ben hem 8 saat sanci cektim hemde sezeryan oldum.2 dogumu birden yasadim.artik yalvardim dogurtun beni diye ama 10 15 gun. sonra hicbiseyim kalmadi.melegimde en guzel hediyem tabi
eşim ''izler ömür boyu kalıcı demiştiyani daha 2.5 ay oldu dogum yapali iz.kaliyo tabiki amadikis ipini sorduysan kendi kendine kayboluyo zaten en disi ice dogru dikiyolar
eşim ''izler ömür boyu kalıcı demişti
ama doktor da sezeryan yapabiliriz bebek ters duruyor dedği için sormak istedim[/QUO
kac haftalik hamilesin canim?keyfi sezeryan isteme bence normal.olan.tabili daha saglikli ama sartlar neyi gerektirir bilinmez bak ben normal diye sanciyi.cektim 1 cm daha acilmam olmadigi icin acil ameliyata girdim.hemsireyim merak ettigini sorabilirsin seve seve cevaplarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?