Doğuma Hazırlık Dogum videosu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Celisuenis

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
1.431
20
643
Fransa
kizlar bu videoyu izledikten sonra dogum yapmak daha kolay geldi bana :)

asama asama gosteriyor. esimle izledik valla sende boyle dogurursan super olur diyor :)

izleyin tavsiye ederim. Site fransizca videodakilerde fransiz. Burda kadinlar hep 32-35 yas civari çocuk yapiyorlar ilginç.

Tiklayin-izleyin

L'accouchement fransizca Dogum demek

Çok duygulandım :gitme:Gerçekten kolay bir doğum olmuş..Yanlış anlamadıysam açılma 10cm. olmuş..

evet 3. cm açilma ile hastaneye yatiyor, 4-5 cm olunca suyu geliyor epidural igne yaptiriyor. 10 cm açilinca dogum yapiyor

o kadar duygulandımki bebek doğunca annenin kucağına vermesi ve annenin ona sarılması o kadar güzeldiki :a015: Allahım çok geçmeden bizleride bu güzel duyguları yaşatsın :Saruboceq: anne hiç acı çekmeden çok rahat kolay doğum yaptı Türkiyede hatta denizli'de böle kolay epidural doğum yöntemi mevcutmu eğer öyleyse herkes bu doğumu tercih etmeli CADIARZU

ayy izlerken bile cok heycanlandım,kasıldım.ama cok kolay olmuş inşallah bizlerde böyle kolayca doğururuz.

o kadar çok normal doğum videosu izleim ki normal doğum yapmayı çok istiyorum inşallah öyle olur..

evet anne adayları benim doğumumda buna benziyordu,bende hastaneye4cm açılmaiel gittim,hemen epidural takıldı,sunni sancıverildi,ağrı vardı ama dayanılmıcak gibi değildi,açılma 10cme ulaşınca 2 defa ıkındım ve bebeğimi kucağıma aldım.buesnada doğru nefes alabilmek çok önemli ve doğuma gitmeden mutlaka duş alın.allah hepinize kolay doğum nasip etsin..

süper süper süper..... allahım banada böyle bi doğum nasip eder inşallah.... 8.ayımızın içindeyiz. o anı yaşamak için sabırsızlanıyorum....

evet çok güzel bir doğum olmuş ya..darısı başımıza inşaallah..normal doğum istiyorum ama tırsıyoruz işte birazeyvahedigeldismile

Aglattiniz yaa gece gece...mafoldumben

Allah bebek isteyen tüm bayanlara nasip etsin. Yalniz kadin yatarak dogum yapmi$ biraz oturur vaziyette masalar da var benimki nasil olcak aralikta ögrencem nasipse dogumsa ocakta.

herkezinde böyle kolay doğum yapacağını söylemek yanlış olur ama bence..10 cm açılma kolay kolay kimsedede olmaz..şaka gibi bir doğumdu çok basit olmuş hayretler içinde izledim ama sorun bi normal doğum fobimi yendimmi diye...tabiki hayıııırrrrr!!!!!!!:olmaz:

Back
X