Doğuma Hazırlık Dogum videosu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Iyi güzel hosta ben epiduralle yapilan dogumlara kolay normal dogum demiyorum. Bide bu hanimlar normal dogum yapsin gercek ama epiduralsizde görelim öyle degilmi kizlar...

valla çok haklısın hatice elif..ben kadındaki açılmadan bahsetmiştim zaten celisuenis cimmm...o kadar açılma sende olsa belki daha kolay doğurursun hıı ne dersinnn....bu hepimiz için geçerliii...başarılı doğumlarrr herkeze ben sezeryan düşünüyorum mümkünsede genel olsunnnn bayanssulusmile

güzelmiş ama keşke her doğum bunun gibi kolay olsa ya kadına epidural anestezi yapmışlar birde günümüzde bunu yaptıramayan insanlarda var maddi bakımdan

ya ne kolay bi doğumdu..epidural doğumu yeni duydum.bu yöntem herkese yapılıyor mu türkiye de var mı..eğer yapılıyosa ağrı çekmeye korkuya gerek yok kızlar ..baksanıza hatuna ihhhhh dedi bebek inga die fırladı:emir_bebek:

gözlerim doldu sanki bebeği kucağına verince.
bende normal doğum yaptım ama öyle hop diye kucağıma vermediler.
kocaya da bravo hep yanındaydı hanımının...

ablama izlettim..daha önce de bu traz videolar izlemişti...13 haftalık hamile konu açmıştım ama cevap alamadım...ankarada epidural normal yöntemle doğum yapan var mı diye..burdan bir kez daha sormuş olayım...varsa ve bizi bilgilendirirse seviniriz...

kizlar bu videoyu izledikten sonra dogum yapmak daha kolay geldi bana :)

asama asama gosteriyor. esimle izledik valla sende boyle dogurursan super olur diyor :)

izleyin tavsiye ederim. Site fransizca videodakilerde fransiz. Burda kadinlar hep 32-35 yas civari çocuk yapiyorlar ilginç.

Tiklayin-izleyin

L'accouchement fransizca Dogum demek

Çok guzel emegıne saglık...rabbım bızlerede nasıp etsın...

Back
X