doğum yaklaştı mı ne :)

zeynopd

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
184
43
298
merhaba aralık anneleri. gün itibariyle 37. haftaya girdim. sanki karnım aşağı indi gibi. eskisi gibi mideme acı su gelmiyo rahatım çok şükür. akıntım arttı biraz. çatı muayenesi olmadım henüz o yüzden durum ne bilmiyorum ama normal doğum istiyorum. bebişimin de hareketlerini düzenli olarak hissediyorum.arada aşağı doğru batmalar oluyo. bazen uzun sürüyo. anneannem bel bölgemin boşalmış olduğunu söyledi eski tabirle. yani iniyo bebiş.

sizde durumlar nasıl son zamanlarda.

hemen hemen yakın hamilelik takvimimiz, benim sezaryen olacağı için 16-20 aralık arasında olacak doğum insallah, bugün işyerinde son günüm doğum iznine ayrılıyorum, sükürler olsun aşırı hantallaşmadım, bebek de daha hareketli ama yürüdükçe aşağı tarafta kemik ağrısı hissediyorm, kızıma kavuşacağım günü iple çekiyorum

ben bugün itibariyle 37+1 oldum benim bebiş yan duruyo :) 2 gündür bendede bi rahatlaama var ağrım sızım kalmadı biraz karnım aşağıya indi heralde :)

geceleri belimden ağrı sancılar oluyor. yüreğim hop ediyor. bebiş de sanki daha hareketli daha kıpır kıpır. çatı muayenesinde belli oluyo mu sezeryan yada normal doğum olacağı

valla bende aşagı inen bişey yok daha dogrusu daha zamanaın var diye düşünüyorm.
2 gündür migdem yanıyo demek ki bebiş yukarda benim totemim yılbaşında dogurmak :))))

doktorum magnezyumu kesti. artık sancın gelirse de doğuma hazırsın oluruna bırakmalısın dedi. çatım darmış bebek iri. büyük ihtimalle sezeryan olur dedi. canım da çok yandı çatı muyanesinde. ben halbukı 40 hAftası dolsun hatta kalabiliyosa ocak ayına bile kalabilsin istiyodum. sezeryan illa erken mi olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…