Doğum yaklaştımı tecrübeli anneler yardımcı olun

Aysenur159951

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
29
3
1
İyi geceler hanımlar acil Bi sorum var ben 38 haftalık hamileyim nişan gelmesi olup olmadığını anlamıyorum normal de önceden beri akıntım var beyaz renkte günlük çamaşır değiştiriyorum ya akıntım olduğu için nişan gelip gelmediğini anlamadım Nasıl bişey bu nişan miktarı fazla mı rengi Nasıl o akınca hissedermiyim ağrı verir mi lütfen yardımcı olun ilk gebeliğim çok bilgim yok

Canım rengi açık pembe gelince anlarsın ztn bide hafiften ağrılar olur belinde karnında bebekte sertleşme olur yani karnında 38 daha erkenmis sanmıyorum doğum başlamamistir ama belli olmaz rahatsiz olursan bi Dr git

Normal doğumsa eğer ne kadar geç gidersen o kadar iyi benim düşüncem evde sancı çekmek daha iyi hastaneye göre

Ama dikkatli ol herkeste değişebilir belirtiler

Hayırlı olsun şimdiden :)

Tşk ederim Can'ım Rengine dikkat edicem bundan. Sonra gerçek doğum sancıları Nasıl bişey bilmediğim için her ayrıntıyı merak ediyorum sancıyı hissetmeyenlerden biriysem diye

Oncelikle sakin ol. Nisan beyaz değil. Kırmızı ya da pembe gibi düşün yani sık olan birsey degil görünce farklı gelecektir bu da neden doye dusunmene sebep olacak nisan olduğunu anlayacaksin.
Bence haftaya dogurursun.
Sağlıkla al inşallah

Back
X