Doğum yapacağınızı hissettinizmi?

zammbak

ZIRZIRCAN'ın anneciği
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
3.548
330
73
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, dün geceden bu yana belimde ağrı oluyor, dün gece çoktu, hatta sancı gidip geliyordu ama bugün azaldı ağrı.
Bel ağrım yine devam ediyor ama dün geceki gibi değil, sizce bu bebeğin geleceğinin habercisimi?
Henüz nişan falanda gelmedi, ama yakın zamanda bebeğim gelecek gibi hissediyorum, ama yanılıyorum belki onuda bilmiyorum...

Canim vajinanda bir aci ve agirlik hissetmiyorsan bel agrisi icin endiselenme.

Canim vajinanda bir aci ve agirlik hissetmiyorsan bel agrisi icin endiselenme.

Vajinaya baskı yaptığını hissediyorum, bazen çok rahatsız ediyor.
Kasıklarımda ağırıyor, yürüyünce daha fena oluyor.
Son günler olduğu içinmi, doğum zamanı eldiği içinmi oluyor anlamıyorum...

Ozaman yaklasmis olma ihtimali var canim ama yinede endiselenme. En son nezaman kontrole gittin? Ben 2 gun once gittim doktor ultrasonda bakarken daha bebek dogum kanalina inmemis dedi. Zaten gobegimde hala dusmedi. Dolayisiyla vajinamda agri hissetmiyorum ama arasira sanki boyle adet olucakmisim gibi kasiklarim agriyor okadar.

merhaba doğum,çok şiddetli bel ağrın varsa( 5 10 dak),sık sık idrar çıkıyorsan,nişan ya da su geldiyse doğum başlamış demektir...:)Allah yardımcın olsun İnşallah:)

Bebeğim 36. haftada doğum kanalına girip 1cm inceltmişti, geçen hafta gittim, doktor yoğundu herşey normal diyip gönderdi, bu hafta gitmeyi düşünmüyorum ama emin olamadım şimdi gitsemmi diye düşünüyorum.
Eşimle saydık 1 saat için 5 kes karnımda sertleşme oldu, doktora sorucaz şimdi...

merhaba doğum,çok şiddetli bel ağrın varsa( 5 10 dak),sık sık idrar çıkıyorsan,nişan ya da su geldiyse doğum başlamış demektir...:)Allah yardımcın olsun İnşallah:)

İdrara sık çıkıyorum, dün akşam vardı ama bugün fazla değil, belimden bacağıma vuruyordu resmen.
Hatta doğuruyorum diye, toz falan aldım evim kirli görünmesin diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…