Doğum yapacak hastane bulamadim

zeytnhanim

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mart 2025
50
14
3
29
Merhaba hanımlar İzmir'de doğum için onerebileceginiz bir hastane istiyorum sizlerden doğurdum dogurcam hastane yok komtrolunde olduğum doktor yaptirsmam doğumunu diyor doğmayacak mi bu cocuk

Merhaba hanımlar İzmir'de doğum için onerebileceginiz bir hastane istiyorum sizlerden doğurdum dogurcam hastane yok komtrolunde olduğum doktor yaptirsmam doğumunu diyor doğmayacak mi bu cocuk
Ben de İzmir'de yaşıyorum.Doğumumu Egepol Hastanesi'nde yaptım çok da memnun kaldım, Yenidoğan ekibi çok başarılı ve donanımlı.Madem zaman az doktorunuzun da bu konudaki tavrı netse hızlıca başka bir doktorla görüşün bence

madem üçüncü sezaryan riskli ben olsam ozel hastane yerine eğitim arastirma hastanesi gibi kapsamli bir hastane secerdim ne olur ne olmaz. ozel hastane keyifli bir dogum icin, esinin de refakatci kalmasi, diger cocuklarinin annenin rahatca yanina gelmesi icin ve ilgisi icin guzel ama acil bir durumda zaten devlete sevk ediyorlar cogu ozel hastane

Teşekkür ederim değerlendireceğim

Teşekkür ederim çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…