Dogum yapali 6 ay oldu ama pskolojim duzelmelmedi yardim

ikrasayra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2015
34
14
3
32
Arkadaslar mayis annesiyim dunyalar guzeli bir kizim benim sorunum normal dogum yaptim 16 saat surdu 6 ay gecmesine ragmen her gece o ani yasiyorum ve gercekten yasiyorum gunduzleride aklima geliyor ama geceleri uyutmuyor dusunceler boyle olan varmi yardim edin

Kötü şeyler mi yaşadın?Ama sonuçta bebişin sağ salim kucağın da değil mi,bence en etkili tesellin bu olmalı.6 Ay çok uzun bir süre belki psikolojik destek almasın

Zamanla unutacaksin canım ben de senin gibiydim hamile birini görsem içim ürperirdi onlara acırdım resmen
Adetim gecikse ağlardım o kadar yani
2.3 yıl sürdü unutmam
Düşünmemeye çalış geldi geçti hersey geride kaldı diye düşün bak ne güzel bir bebeğin var .
Önemli olan onun sağlıklı olmasi
Bak ben yeniden bebek bekliyorum

Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin biliyorum gecer ama ne zaman dedigin gibi hamile birimi gorsem icim acir hrleki ilk zamanlar aglardim eskiye oranla daha iyiyim ama hala gecmedi ne guzel sen atlatmisin darisi benim basima ☺

ben de aşadım aynı şeyi oğluma tam 52 saatlik sancı ve zor bir doğum sonrası kavuştum sonrası hep kabus hep ürperti.ama geçiyor sen bebişinle ilgilen annesi çok şükür sağlıkla almışsın kucağınla her doğum öyle olacak diye bir şey yok oğlum 1.5 yaşındayken 2. doğumumu yaptım o da bir o kadar kolay oldu.düşünmemeye çalış zaman herşeyin ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…