Doğum yapan bayanlar bakabilirmi?

Bhreken

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
287
138
103
29
Merhaba kızlar . Yeni doğum yaptım bir ay oldu ve dikişlerim tutmamış yada dikilmemis bilmiyorum . Doğum yaptığınız zaman doktor dikiş atmak için izin istiyormuş öyle dedi dün gittiğim doktor bende izin almadılar hocam diktiler dedim ve zaten cok sikayetciydim ilk hafta cok agrım vardı gittim beni yolladılar normal diye dedim . Doktor 2 cm açıklık var ya dikilmemis ya tutmamış dedi anlıyacağınız dikiş attılar ama yırtmışlar haberim yok . Dava açacağım ama dikiş atmak için izin alıp almadıklarını bilmiyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim

İzin mi alınıyormuş?
15 ay önce doğum yaptım dikişin alasını attılar normal doğumdan sonra narkoz aldım resmen o yüzden. Ama hiç haberim yoktu izin işinden.. :KK64:

İzin mi alınıyormuş?
15 ay önce doğum yaptım dikişin alasını attılar normal doğumdan sonra narkoz aldım resmen o yüzden. Ama hiç haberim yoktu izin işinden.. :KK64:
Aynen ya zaten epizyo ya da yırtılma söz konusu olunca dikiş atılması gerekmiyor mu ? o_O benim doğum sırasında doktorum dikişsiz doğar dedi ama tahmin ettiği gibi olmadı bebek çıkarken yırtılma oldu maalesef e haliyle dikti .

İzin almak mı?? Böyle komik bi şey duymadım. Yok öyle bi şey. Bana da sormadılar diğer ameliyatlı tanıdıklarıma da. Açıyosan ya yapıştırıp ya da dikip kapatacaksın bunun başka yolu mu var??

Açın siz davanızı.

Benim de sezaryen sonrası sondanın hortumunu altımda bırakmışlar düzeltmemişler. Ölüyodum nerdeyse. Ve bana sizin hatanız dedi hemşire tabi ben çıldırdım.. narkozlu halimle ben mi kontrol edicektim. Bu yatağa beni 2 hasta bakıcı ve bi hemşire olarak siz yatırdınız. Özür dileyip alttan alacağınıza terbiyesizlik ediyosunuz hesabını sorucam bu terbiyesizliğinizin sizden demiştim.

Sağlık bu ihmal etmeyin hiç bize belki bi şey olmadı ucuz atlattık ama başkalarının canını yakacaklar belki de..

Normal.dogum yapmadım ama yırtılma yada kedi olduysa zaten dikmek zorunda izin alma gibi birşey hiç duymadım

Ben hiç böyle birşey duymadım. Direk atıyorlar dikişi. sorsalar da ne olacak ki baktığın zaman. Dikiş istemiyorum diyen olur,onlarla mı uğraşacaklar anlamadım :KK64:
Varsa bile Bence dikiş için izin almak mantıksız birşey.

Aynen ya zaten epizyo ya da yırtılma söz konusu olunca dikiş atılması gerekmiyor mu ? o_O benim doğum sırasında doktorum dikişsiz doğar dedi ama tahmin ettiği gibi olmadı bebek çıkarken yırtılma oldu maalesef e haliyle dikti .

Aynen. Açılma yeterli geldi ama galiba muayenede bebek baskı yapınca açılmayı fazla sandılar ki kesik attılar ve fazla yırtılma oldu. Narkoz verdiler derin olduğu için sürmüş baya korkmuştu benim doktor.. Kimseye de sormadım "kime sordunuz dikiş atarken" diye.. Sorsa mıydım ki?:KK45:

Yırtılma dan çok makasla kesiyor lar .
Ama izin alınmıyor .

Doğum yaparken yırtıldı diyelim, o sırada siz ağrıdan kıvranırken ve kanarken izin mi alacaklar Allah aşkına? Doktor gerekli görürse epizyo da açar, dikiş de atar.
Tıbbi açıdan gerekliyse bunları sizin ve bebeğinizin sağlığı için yapmak zorunda.

Iki dogumumdada dikis vardi ama yirtildimi yoksa epizyo mu bilmiyorum sormalari gerekmez sonucta evlilik devami var mantiksiz millet gidip daralttiriyormus ihtiyac demekki saglik ve cinsel hayat icin

Iki dogumumdada dikis vardi ama yirtildimi yoksa epizyo mu bilmiyorum sormalari gerekmez sonucta evlilik devami var mantiksiz millet gidip daralttiriyormus ihtiyac demekki saglik ve cinsel hayat icin

Evet. Ona da estetik dikiş dikiyorlar..

siz dikiş atıldı diye mi sorun ediyorsunuz yoksa dikişleriniz tutmadı diyemi ? dikiş için pansuman yaparken fark etmedinizmi dikişlerin tutmadını yada bir sorun oldugunu ? bunun için izin isterlerse tuhaf olur sonucta olmaması gereken bır kesık yada yırtılma oluyor eskı halıne getırmek ıcın dıkmek zorundalar bana kesikte atıldı bolcada dikiş atıldı hatta kesecegını söylemedi bile,ben uyusturmak ıcın hazırladıgı ıgnelerı görunce sordum ne yapıyorsnuz dıye :) bu arada dogumdan cıkarken yada doguma gırmeden once o bı deste ımzalattıkları ve okumadııgımız kagıtlarda muhtelemen olacak her turlu aksılıkten kendılerını zaten aklıyorlar kaldıkı sız eve cıktıktan sonra dıkısler atmıs

Back
X