Doğum Yapan Kocam

Gebelik öncesi iyiydik.Gebelikte cinsellik yasaktı.Ondan mi acaba diyorum

Annemi gönderirsem aç kalıtım.Yemek bile yedirtmiyor bebeğim.Çok huysuz
Allah kolaylık versin aynı benim bebeğim hoş anneniz gelip kalıyormuş bana gelip yardımcı olanda olmadı yorgunluk uykusuzluk stres sonuç bebeğimi beş buçuk ay emzirebildim ona yetmekten kendime zaman ayıramıyordum sütüm kesil işiniz zor öyle huysuz başlayan bebekler huysuz ve ilgi isteyen bi çocuk olarak devsm ediyorlar 15 aylık kızım hala daha uykusu düzene girmedi.

Gebeliğimde son 2 ay sürekli yatmak zorundaydım.Annem vardı ve o baktı bize sağolsun.Kızım var ilkokula gidiyor.Oğlum oldu.Şimdi 1,5 aylık.Oğlum hiç sakin değil.Zor bir bebek.Gaziydi emmesiydi derken çok zorlaniyorum.Anneme gitme bize yardımcı ol dedim.Eşimle de önce konuşup kabul ettiğini söyledi annemin bizde kalmasını.K.valide ve görümceler benle küs olduğundan daha bebeği görmeye bile gelmediler.Eşimle cinsellik, muhabbet etme,bir sorunu çözme konusunda iyice uzaklaştik.

Siz değil de eşiniz doğum yapmış gibi yorgun ve değişik bir ruh hali içinde mi ?
Başlığı buna bağlayabildim.
Normal bir süreç değil mi .. Belki ilk doğum yaptığınızda da böyleydiniz şimdi unutmuş olabilirsiniz..

Sorun belli dogumda sizin aileniz var onun yok oda ailem bebegi goremiyo diye hem uzuluyo hem kiskaniyor insan oglu icin gelir gorur torununu size niye bu kadar tepkililer

Genellik le evde bir yabancı varken uzaklaşılıyor bence artık annenizi evden biraz uzaklastırınve yeni hayatınızın temposuna alışmaya calışın

dogum sonrasi bebegin duzeni oturana kadar ister istemez esler arasinda azcik mesafe oluyor ama sonra toparlaniyor,yani bizde oyle oldu.
ilk 5 ay havada mi yurudum yeraltinda mi uctum ben bilmiyorum,ustune bide esimin babalik depresyonu.
en iyisi olaylarin uzerine gitmemek,anneniz evine donunce illa ki birbirinize zamaniniz kalacak,bebegin gaz sancilari filanda kesilmis olur.

Dokuz ay bebegi kadin tasiyor kadin doguruyor. Lohusalik sendromunu da koca yasiyor anlamadim gitti. Annenden rahatsiz olup dile getiremiyor olabilur. Kendi ailesi de gelmedigi icin kendini kotu hissediyodur. Cocuk huysuz kendi annesi kardesi gelemeyeceği icin seninkini de gonderemiyor. Kendi kendine bi triplere girmis hadi hayirlisi. Kadinlar en cok hamilelik ve dogumda kocasina ihtiyac duyuyor, o zaman da erkdk tribe giriyor.

Allah kolaylık versin aynı benim bebeğim hoş anneniz gelip kalıyormuş bana gelip yardımcı olanda olmadı yorgunluk uykusuzluk stres sonuç bebeğimi beş buçuk ay emzirebildim ona yetmekten kendime zaman ayıramıyordum sütüm kesil işiniz zor öyle huysuz başlayan bebekler huysuz ve ilgi isteyen bi çocuk olarak devsm ediyorlar 15 aylık kızım hala daha uykusu düzene girmedi.

benim bebeğimde bu şekilde hep bir ilgi istiyor fındığım :) uykusu da hiç düzenli değil demek ki bizimki de büyüse düzelmeyecek uykusu, olamassssssssssss :)

benim bebeğimde bu şekilde hep bir ilgi istiyor fındığım :) uykusu da hiç düzenli değil demek ki bizimki de büyüse düzelmeyecek uykusu, olamassssssssssss :)
benimki en azından öyle gaz sancisiyla başladik o dönem kucağa alıştı şuan yürüdüğü halde hala kucakta ve benden başka kimseye gitmiyor sürekli yanımda guzel iyide çok fazlasıda bunaltıyor :-)

Ah şu doğum hediyesi:)) sırf bu yüzden depresyona girecektim:)

Zor bir hamilelik geçirdim normal doğurdum kocam bana bir hediye almadı diye kendimi yedim.

Lohusasın, daha çok yeni. Hiç takılöa her şey düzelecek, bebeğine konsantre ol. Annennden yrdım al.

Erkekler bizden daha lohusa daha hamile daha dlğum yapmış oluyorlar nedense.

benimki en azından öyle gaz sancisiyla başladik o dönem kucağa alıştı şuan yürüdüğü halde hala kucakta ve benden başka kimseye gitmiyor sürekli yanımda guzel iyide çok fazlasıda bunaltıyor :-)
bende cok sevıyorum sureklı benle olmasını ama bünye bazen taşıyamıyor :)

İlk doğumda da böyleydi.5-6 aylik olunca düzeldi.Sorumluluk alamıyor sanırım.
Can'ım şu an durumun ne bilmiyorum ama kısmen bende yaşadım. Şimdi tam aksine altını açıyor yemeğini yediriyor. Babalar 6. Ayda baba olduklarını anlıyorlar. Gerçi ikinciymiş ama inşallah düzelmiştir.

Gebeliğimde son 2 ay sürekli yatmak zorundaydım.Annem vardı ve o baktı bize sağolsun.Kızım var ilkokula gidiyor.Oğlum oldu.Şimdi 1,5 aylık.Oğlum hiç sakin değil.Zor bir bebek.Gaziydi emmesiydi derken çok zorlaniyorum.Anneme gitme bize yardımcı ol dedim.Eşimle de önce konuşup kabul ettiğini söyledi annemin bizde kalmasını.K.valide ve görümceler benle küs olduğundan daha bebeği görmeye bile gelmediler.Eşimle cinsellik, muhabbet etme,bir sorunu çözme konusunda iyice uzaklaştik.
ilk etapta böyle olur zaten daha bebek 1,5 aylık 40 ı yeni çıkmış çocuğunu bir ele avuca gelsin 3 aylık falan olsun annenizi gönderin sonra her şey yavaş yavaş düzeliyor.

Sanki ben değil de Eşim doğum yaptı.Adam ne gülüyor ne konuşuyor.Kızlar bana bir doğum hediye si bile almadı.Çocuğu istiyordu. Ama çok yalnız bırakıyor beni.Çok dardayım.Yorgunum.Mutsuzum.Ne yapacağım ben?
Bebeğine ve kendine odaklan derim ;-)

Ailesi gelmediği için,yada sen onlarla konuşmadığın için yapıyor olabilir
Kendi haline bırak

Benimde aylık bebeğim var ve 1,5 yaşında oğlum. Oğlumun bütün yükünü eşime verdim, banyosu, alt yıkama, yedirme, giydirme, arasıra ev işlerine de yardım eder ama ben hala çemkiriyorum:))) Ailesiyle aram hep iyi ama, sanırım eşiniz bundan dolayı size kızgın. Annenizi gönderin ve eşinize sorumluluk verin bence...

Back
X