Doğum yapanlar bakabilir mi???

frgnfrgn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2016
65
25
38
40
Arkadaşlar 7 aylık bebeğim var ben sezeryan oldum ama hala aklımda soru işareti var. Acaba normal olur muydu diye. Benim suyum geldi bardaktan boşanırcasına hemen dr aradım ve hastaneye gittik. Nst ye baglandim bu arada dr surekli kontrol etti.
bir kac kez kısa süreli ağrı girdi.aciklik 2.5 cm dedi. Ama su bitti dedi. Bir de bebek doğum kanalında değil ve de kafası yan geliyo dedi. Doktorum riske atmayalım bence sezeryan a alayım dedi bende tamam dedim. Zaten bir kaybın var dedi bundan once düşük yaptım. .Ama hala aklımı kurcalıyor acaba deneseydim normal olur muydu diye. Tecrübeli arkadaşar paylasirsa sevinirim.

Merhaba canim kafana takma bence olan olmus bebegini saglikli bi sekilde almissin kucagina doktorun zaten riske girmeyelim demis bosuna dememistir hayirlisi buymus

Bebeğin sağlıklı ve seninle bunun tadını çıkar. Belki olurdu ama olmayabilirdi de. Tehlike olmasa doktor sezeryana almazdı.

Sağolun yorumlarınız için arkadaşlar rahatladım biraz tabii bebeğim sağlıklı çok şükür de... bazen işte takılıyor kafama

Yani işte asıl sorunda bu zaten gerçekten risk var miydi acaba yoksa dr kolaya mi kaçtı? O an için bilmiyordum susuz doğum olup olmayacağını.ama sonra araştırınca su geldikten sonra da normal doğum yapılıyormuş. O yüzden taktım kafama zaten yoksa tabiki riske girilmez

Yani işte asıl sorunda bu zaten gerçekten risk var miydi acaba yoksa dr kolaya mi kaçtı? O an için bilmiyordum susuz doğum olup olmayacağını.ama sonra araştırınca su geldikten sonra da normal doğum yapılıyormuş. O yüzden taktım kafama zaten yoksa tabiki riske girilmez
olmazdi zannimca. riske atmak olurdu. aciklik cok az, bebegin suyu cok gelmis, dogum kanalinda olmamasi ve yan olmasi basli basina sezeryan sebebi. nst ye baglayincada bakmistir sancida yoksa sezeryan yapılır tabiiki. su azalinca bevek sikintiya giriyor iceri diskisini yapabiliyor onuda yutarsa cigerlerine gidiyor. bir suru durum varmis böyle bir durumda sanci ve aciklik bekleyelim denemezdi sezeryan en doğrusu. susuz dogum var evet ama onlarin acikligi ve sancisi ilerliyorsa bakiliyor normal dogum yapiliyor. sizde sanci yok aciklik cok az ustune cocuk kanalda bile degil buyuk risk olurdu.

7 ay geçmiş düşünmeyin bunlari saglikla dünyaya getirmissiniz maasallah.

Denas14 yorumun için çok teşekkür ederim gerçekten. Baya rahatladım çok samimi yazmışsınız. Evet sonuca bakmak lazım çok şükür sağlıklı bebeğim. Sağolun

Canım sen de ikinciyi normal dogurursun. Hem içinde kalmaz. Ssvd yaparsın işte.

Normal doğum demek her zaman daha iyi demek olmuyor malesef. Hangi doktor olsa ayni seyi yapardi bence. Doktor sana risk olduğunu soylemeyip normal doguma alsaydi da bebegine birsey olsaydi ona hesap sormayacak miydin? Bunun malesef cok ornegi var. Normal dogumda sapasaglam çocuğun beynine oksijen gitmeyip engelli olabiliyor...

Back
X