canlarım Allah hayırlı doğum ve eli ayağı düzgün bebişler nasip etsin... Şimdiiiiiikkk... ben 40 haftamın dolduğu gün ki kontrolümde hastaneye yatışım verildi.Çünkü bebişimin kalp atışları zayıf ve ne yapsak hareket etmiyordu. kimse benim 40 haftamı doldurduğuma inanmıyordu çünkü bebeğim hala yukarıdaydı... Ama sizin böyle olmayabilir. bakarsınız bir gün aniden aşağı inebilir. anlık bişey yani... Ben çok istemiştim normali ama olmadı malesef. hiç hissetmediğim halde 3 cm açılma oldu.sonrasında bol bol yürüdüm açılsın die ama tık yoktu. 12 saat suni sancı verilmesine rağmen aman aman bi sancı çekmedim.. Acısı sonradan çıktı
o kadar sancı doluyken vücudum sezeryana alındım.
Bence 40 haftanızı doldurun ki bebeğiniz içeride gelişebildiği kadar gelişsin. Şuan sezeryan doğumlarda bile 40 haftayı doldurun diye öneride bulunuyor dr.lar.
Neyse diyeceğim o ki; 38 ve 36 haftalık hamişler her an bebeğiniz inebilir. Siz onun içinizde olduğu bu son günlerinizi iyi geçirmeye bakın... Ve sonuç ister normal ister sezeryan olsun pozitif olun... Ben ameliyata ağlayarak girdim... şimdi çok pişmanım. çünkü moral acıları bile çabuk dindiriyor... Hayırlı doğumlar...