• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum yapanlar bir cm açıklık varmış doğum nezaman olur

kişiye göre değişir cnm benm 2 cm açık vardı sabah 9 da akşa 5 te sezaryana girdm ozaman kadar sancım bile olmadı düüşün 2 günde ancak doğururdm sanırsam :53:

bencede 2 gün sürer sanırım sancınızda yoktur simdi ama beli olmuyo gerci benım gece 2de 2 cm di gündüz 2 de sezeryanla dogum yaptım 12 saat sancı cektım sonunda sezeryan oldu umarım sizinki öyle olmaz allah kolaylık versın hayırlı doğumlar...:16:

evet kişise göre degışıyor doktorum dedıgıde dogru belki gece dogurcaksın belki 3 gün sonra belli olmaz
ama ben gece 3de sancım geldi hemen şimi uyandırdım sancım var diye
yakın bi hastane var ilk ona gıttık dgum başlamışmı dıye ona göre kendi doktoruma gıdıcez yakındaki hastanede acılmam 3 cmdi
emen kendi doktorunuza gidin dedıler eve geldim cantamı aldık annemi bekledik gelsin diye evi topladık sabah 6da yola cıktık 7de hastanedydımacılmam 6 cm olmuş 8,30-:09:00 arasıda oglumu kucagıma aldım

Son düzenleme:
sırt agrısı bende gündüz vardı gece sancılandım bence siz bi takın olan bi hastande kontrol olun bende dogum yapmadan bi gün önce doktorumdaydım kadın gayet rahhatı ben belim cok agrıyor doktor hanım dedim e normal yük taşıyorsun demişti

adet olacak yada büyük abdesınız gelır ya onungibi sancılar başlar allah kurtarsın allahım kucagınıza almayı nasip etsin..

1 cm açıklık varsa doğum eylemi henüz başlamış demektir. Eğer ilk doğumsa 12-14 saat sonra; 2. ve üstüyse 6-8 saat sonra doğum sona ermiş olacaktır.

doğuma gittiğimde hafif sancılarım ve 1cm açılmam vardı. sabah 6 gibi gitmiştik doğumun başlamış dediler.kendi sancımı beklersek doğum geceyi bulur dediler. saat 9-10 gibiydi galiba suni sancı verildi. öğleden sonra 3 gibi normal doğum yaptım. :32:

Cuma günü 2 cm açılmam vardı bütün hafta sonu önce düzensiz sonra düzenli sancılarım oldu pazartesi hastaneye gittiğimde 6cm açıklığım vardı.Yine suni sancı verdiler.bi buçuk saat sonra doğurdum.Merak ettim doğurdun mu acaba:9:

benım de 1 cm açilmam vardı ama 3 gundur hiç tık yok.. beklıyorum... doktor 3 gun bekleriz dedi.. özlemle agrı beklıyorum

hayır kızlar doğurmadım ama düzensiz sancılarım bacaktan belime vuran elektrik çarpması şeklinde saplantılarım var ama tık yok hele bu sabah kuş gibi uyandım ağrım falan hiç yok anlamadım hiç birşey

Canım hiç tedirgin olma sakince bekle heyecandan sancın geri kaçar derler..İlk doğum çocuğun kanala inişi ilerleyiişi zaman alıyor.O herşeyi biliyor,öğretilmiş ona..Onu bekle istediği zaman gelicek..Heyecanlanıp istemediği bi zamanda gelmesine vesile olucak davranışlarda bulunma canım.
Yazdım sana bütün hafta sonu hafif hafif sancılar çektim anca 4 cm açılma olmuştu pazartesi gününe kadar..

Buyuk ihtimalle doğurmuşsundur ama ben sonradan okuyacaklar için yazmış olayım .
Benim de 37 . haftada 1 cm acıklıgım vardı sancılarımın gelmesi yani dogumun başlaması ; 38 + 4 de oldu . Yani 1 cm acıklık olması onemlı deil dogum hemen olmuyor kımısı 42 . haftaya kadar 1 cm le kalıyor . Acılma demek bebegın basının asagı ınmesı ve orada bebegın basının gırecegı kanalın bebegın basının basıncıyla hafıf hafıf acılmaya baslaması demek . Acılması olmayanlar sankı ; vucuduyla alakalı ya da kemıklerıye ılgılı sanıyor bunu ama yanılıyorlar .

Merhaba size bı sorum olucakti 33 haftalık hamileyim 2cm rahîm acikligim 3 gundur aşırı derecede rahimde baskı oluyor nefes alış larim bile değişiyor sizce neden oluyor

yok mu cevaplayan off of
Benimde erken dogum riski vardi 1 cm acilma sanci vs 2 gun yattim hastanede ertesi gun ciktim sancim yok diye o gun rahattim ertesi gun 2 cm acikma kasik agrisi ve kuyruk sokumu agrisi oldu gittim erkeen dogum dedi serum igne vs felan agrim kesildi bu seferde kanamam basladi aferdersiniz birde buyuk abdesttim geldi saniyodum megersem bebek asagi inmis baksi yapiyomus oyle suyum geldi ve dogum yaptim durduramadilar anlayacagin 3 gunu felan buluyor ama sanci coksa ayni gun bile oluyor kanama ve sanci acilma yapiyor

Back
X