Doğum Yapmış 2012 Anneleri Burdan Devam Edelim

buglem80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
278
0
46
Diğer
son zamanlarda doğum yapan (2011 in sonundada olabilir) anneler ,bebeklerle ilgili burdan paylaşım yapalım isterseniz..öncelikle hepinizin bebkleri hayırlı olsun..
nurten-ilaybars ve hathar ..ayrı ayrı kutluyorum hepinizi..
sanırım sırada gülizelif var..ona da kolaylıklar diliyorum..

Son düzenleme:
doğumumun dördüncü günü topuk kanı alındı bebeklerden..ölçüm yapıldı..küçük bebeğim 200 gram kaybetmiş..diğeri aynı duruyor..sonuçları bekliyoruz..öğleden sonrada işitme testi var..ve yine sarılık muayenesi olacaklar..sonuçları yazarım inş..

merhaba buğlem benimde bebeklerim oldu 9 ocakta hastaneye yattım sancılarım vardı durduramadılar 5 gün dayanabildim 14 ocakta aldılar bebeklerimi şimdi kuvezdeler 1 gün oksijen aldılar bütün testleri cigerleri çok şükür iyi çıktı problem yok biberonla beslenmeye başladılar biri 2570gr diğeri 2000 gr dogdu 33+3 te oldular hergün gidiyorum süt sağıp geliyorum yavrularıma dokunamamak çok acı veriyor bana doktorumuz bu haftayı kuvezde geçirecekler diyor önümüzdeki hafta bakıcaz diyor dış dünyaya adapte olabileceklermi kendi vücut ısılarını koruyabileceklermi diye tutuyorlar kiloları gayet iyi diyor dualarını esirgemeyin

Arkadasım masallah masallah bende 33e girdiğim zaman doğum yaptım ama biri 2.080 diğeri 1850grdılar seninkilerinde masallahı var tüü tüü . Tek yumurta ikizlerimi?
Evet benimkilerde biafta küvezde kalmıslardı. Kolaylıklar diliyorum allah yardımcın olsun zor günler ama gelip gececek insallah. Bak bana sanki o günleri hiç yasamamış ggibiyim oğluslarım masallah suan kocaman oldular kıpır kıpırlar. İsimlerini ne koydunuz? Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olurlar inşalllah

ablacım yeni topiğin hayırlı olsun.inşallah bende hayırlısıyla 37 38 i bulurumda ondan sonra buraya yazarım.pek umudum yok ama.yarın doktor bana ne diyecek bakalım.

merhaba canım,aramızda bir gün varmış,çok çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun bebklerin..maşallah kilolarıda gayet iyi..seni çok iyi anlıyorum cnm..bir an önce çıkarlarda evinize yuvanıza dönersiniz inşallah..

bizde bugün sarılık testi yaptırdık,birininki 15 e yakın çıktı..diğeride 12 ye yakındı..iki gün sonra tekrar gelin demişler..ayy zaten çok zor kan aldılar..kan çıkmıyor ki..ne yapıcaz bilmiyorum..bol bol emziriyorum sadece..
işitme testinide başarıyla geçtiler miniklerim..maşallah..
kilolu doğan değilde diğer bebeğim çok endişelendiriyor beni..
sen de üzülme..gözlem altında olmaları bence çok iyi..ani bişey olursa hemen müdahale ederler cnm..

ablacım yeni topiğin hayırlı olsun.inşallah bende hayırlısıyla 37 38 i bulurumda ondan sonra buraya yazarım.pek umudum yok ama.yarın doktor bana ne diyecek bakalım.

sağol zeynepcim...bulursun canım inş..hiç merak etme..yeter ki bol bol dinlen..doktorunu dinle..bende nerdeyse tam 37 olacaktım ama 1 günlük farkla 36 nın sonunda kaldım :) doktordan hayırlı haberlerle dönersin inşallah cnm..

buglemimm canım sanada hayırlı olsun..son adet tarihlerimiz aynıydı ama ben 2012ye bile girmeden 27 aralıkta anne oldum..iyi de oldu...çok şükür üçümüzde iyiyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…