dogum yapmıs aneler lutfen yardımmm

demetnur

M & Y & E
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
382
6
118
İstanbul
bewn 39 haftalık hamıleyım bı oglum olucak allhınj ıznı ıle ama sorum su benım hıc sancım yok bugun konrtrole gttıgımde doktorumj pazartesıye kadar dogum yapmazsam sunı sancı ıle carsamba yada persembe gunu normal dogum yapıcakmasıum fakat benım endıselerım var sunı sancı nasıl bısey canı yanıyomu ınsanın yardımcı olursanız sevınırım

senin daha 1 haftan var 40. hafta dolunca eyer bebeğin durumu iyiyse nst side iyiyse 10 gün daha bekliyolar normalde ama doktorun bilir tabiki itiraz edemezsin
benim ilki 40+3 te doğdu sancılarım başladı kendiliğinden hastaneye gidincede suni sancı verdiler 1 saat ama son 30 dksı işkence gibiydi ikinciside 41 +1 de hiç sancısız ve açılma olmadan gittim yeter artık dedim gene aynı suni sancı son yarım saat feleket ama doğum bitince geçti gitti

tesekkur ederım cevap verdıgın ıcın sabahtan berı kendımı yıyıyorum nasıl olucak napıcam dıyeee offfffff

suni sancıohaoldumsmilekötüü ama doğumdan sonra rahatlıyorsun herşeyi unutuyosun sen takma kafana...hayırlı doğumlar

bewn 39 haftalık hamıleyım bı oglum olucak allhınj ıznı ıle ama sorum su benım hıc sancım yok bugun konrtrole gttıgımde doktorumj pazartesıye kadar dogum yapmazsam sunı sancı ıle carsamba yada persembe gunu normal dogum yapıcakmasıum fakat benım endıselerım var sunı sancı nasıl bısey canı yanıyomu ınsanın yardımcı olursanız sevınırım

Canim insanin cani yanar tabi. Sonucta dogum bu. Ister suni ister normal sanci her hakukarda sancidir. Bende 37 haftalik hamikeyim ve cok korkuyorum ama korkunun faydasi yok. Kendi kendini motive etmeye calis. Agri sanciya kendini hazirla yoksa gelince korkarsin. Bne kendimi oyle hazirlamaya calsiyorum ve her gecen gun cesaretim artiyor.

bu suni sancı benide çok korkutuyor işallah kendiliğinden başlar sancılarımız allah yardımız olsun ...

öncelikle hamişlere hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum..
41.haftada sunni sancıyla doğumu başlatmak için hastahaneye yattı. sabah 8 de yattım akşamüstü 4.30 da sezeryana girdim. herzaman açılmaya neden olmuyor malesef sunni sancı.. evet doğum sancısı gibi değil daha seri ve sert sancılar geliyor.. zaten çocuğun kalbi, sancı takıldıktan 2 saat sonra sıkıntıya giridği için çıkarıldı akşama kadar kendisancımla açılma bekledik olmadı sezeryan oldu.. nasip tabi..
yani sezeryan olma ihtimaliniz de var kızlar buna da alıştırın kendinizi..
herşey normal diye sezeryan hakkında hiçbişe bilmeden yattım masaya.. hoş iyi ki bilmiyormuşum diyorum şimdi..
doium bu nacı çekeceksiniz kabul etmek lazım bu gerçeği.. ama bebeğinizi gördüğünüz anda unutuyo insan değer diyor dayanıyor.. Allah veriyor kolaylığını da sabrını da..
15 gün dişimi sıkıcam diye şartlayın kendinizi..
En önemlisi sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi inşallah..

aynı der bende de varrr. ağrım sancım yok öyle belirgin olarak. 38+6 bitiyor bugün. bu hafta kontrolde dr a biraz sitem ettim ne zman doğcak bu çocuk diye. o da ne istiyorsun suni sancı mı veriyim filan dedi. yok dedim ama akşam da düşündüm ben nasılsa epiduralli normal doğum olcam inş versin de cıksın su cocuk diye. öyle böyle iki gün daha gecti bakalım. kafam beynim karmakarışık. okulum da başlayacak naparım nederim bilmiyorum :((((((((((((

benim de suni sancı ile gebeliğim sonlandıırlmıştı, normal olsun diye tam 30 saat suni sancı verildi, ağızdan ve vajenden ilaç bile aldımm doğum başlasın diye ama hiç açılma olmadı, bir santim bile, mecburen sezeryan oldum, ama benim bebeğim 22 haftalıktı, belki küçük diye rahim açılmamış olabilir, yine de sizi korkutmak istemem, herşeyin hayırlısı, inşallah hepiniz çooook sağlıklı ve rahat doğumlar geçirirsiniz, acı illaki olacak o güzellliklere sahip olmak için değer ;)

benim de suni sancı ile gebeliğim sonlandıırlmıştı, normal olsun diye tam 30 saat suni sancı verildi, ağızdan ve vajenden ilaç bile aldımm doğum başlasın diye ama hiç açılma olmadı, bir santim bile, mecburen sezeryan oldum, ama benim bebeğim 22 haftalıktı, belki küçük diye rahim açılmamış olabilir, yine de sizi korkutmak istemem, herşeyin hayırlısı, inşallah hepiniz çooook sağlıklı ve rahat doğumlar geçirirsiniz, acı illaki olacak o güzellliklere sahip olmak için değer ;)

22 haftalıkken nie suni sancıyla doğurtmaya çalıştılar bebeğini daha ciğerleri bile tam oluşmamışken. efet suni sancı insanı mahvediyormuş bizim komşuda doğum yaptı hatta sancı odasında oldu doğumu yetişemediler doğumhaneye kadıncağız yatakta doğurdu erdem hastanesinde.

22 haftalıkken nie suni sancıyla doğurtmaya çalıştılar bebeğini daha ciğerleri bile tam oluşmamışken. efet suni sancı insanı mahvediyormuş bizim komşuda doğum yaptı hatta sancı odasında oldu doğumu yetişemediler doğumhaneye kadıncağız yatakta doğurdu erdem hastanesinde.

22 haftalıkken gebeliğim sonlandırılmak üzere doğurtuldu zaten , ağır bi kromozom bozukluğu vardı malesef :(

ben tam 40 haftamın bitiminde yaptım doğumumu,hiç ağrım yoktusadece akıntıda hafif kan gördüm ve doktorumu aradım hemen gel dedi gittim,kontrol etti 4cm açılmış dedi,beniyaatırdı ve hemen epidural yapıldı,sunni sancıyı epiduralden sonra almaya başladım,yinede hissettim,ama az ağrım vardı.sanırım epidural uygulanmasa zor olurdu benim için.saat 9dan sabah 4:26ya kadar sunni sancı çektim,ara sıra kestiler,çünkü kızım sunni sancıyısevmedi,kalp atışları yavaşlıyordu,yinede normal yollu gerçekleşti doğumum,inşallah hepinizin doğumukolay olur,eğer imkanınız olursa mutlaka epidural uygulatın,mucizenize şahit olun derim,sevgiler..

Back
X