Dogum yapmis arkadaslar bakabilirmisiniz..

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
3 aylik hamileyim gobek deligimin yani ve ustu cok agriyor,sizdede boyle birsey oldumu?

6 aylikken bende de olmustu ama zamanla gecti cok gecmis olsun

Benim daha 3 aylik karnim sismedi henuz ama bu agri neden olmus olabilir

Hamile olanlar da bakabilirmiş bak meraklı biri olmasam nolcaktı Allahtan girdim baktım ben yaklaşık 4 aylık hamileyim ve gaz sancısı ağrısı çekiyorum bazı günler çok oluyor bu. Bazende kasıklarımda batma oluyor bu batmalar rahmin büyümesinden dolayı dedi doktorum. Senin dediğin göbek deliği ağrısı da gazdan bağırsklardan kaynaklı bence çünkü bebeğin henüz o kdr yukarı çıkmadı

Evet bencede,3 gunden beridir ihtiyacimi gideremiyorum,ama gazda yok gibi,sadece derin nefes aldigimda siddetli bir batma oluyor,araliklarla gecip yine siddetleniyor.sag tarafimda sadece.

Evet bencede,3 gunden beridir ihtiyacimi gideremiyorum,ama gazda yok gibi,sadece derin nefes aldigimda siddetli bir batma oluyor,araliklarla gecip yine siddetleniyor.sag tarafimda sadece.
ben o gaz ağrısndan baya çekiyorm kabızlıkla beraber ve dediğin gbi nefes alırken çok zorlanıyorm hepsinin sebebi değişen hormonlar rahmin büyümesiyle bağırsakları sıkıştırması vs yani bebeğine bi şey olmaz canım ki çok kafana takıyosan bi ultrasona gir kalbini dinle rahatlarsın

Canım görümcem her hamileliğinde yaşar. Göbek fıtığı onunki. İnşallah öyle değildir kilo aldıkça ağrı artıyo doğuma kadar. Ama doğumdan sonra kalmıyo hiç bişey.

Geçmiş olsun

İyi akşamlar,öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım ve rabbim isteyen herkese versin.. Ben bugün kayıt oldum buraya.ama ilk hamileligimde okumaya başladım.dogum korkularım herşeyi araştırdım.ve 29 agustos 9,41 de bir kız annesi oldum.sezeryan ile lokal anestezi.o ilk akşamı unutamayacağım kadar Ağrım vardı ama o an psikolojik mutluluk ağır basıyor sanırım.ve hamilelere şu önerim daha olucak çatlaklar icin.ben 24 kilo aldım 60 la hamile kaldım.ama hic çatlağım olmadı cok şükür.hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren hergün duş alıp krem yag sürdüm hic üşenmeden.şimdi diyetteyim 9 kilom kaldı.allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…